Schumacher: "Podyuma Çıkmanın Önemi Yok, Başarıyı Özlüyorum"

yazar:

kategori:

Bu sene zorluklar yaşayan Schumacher, son yarış Japonya’da belki de sezonun en güçlü performansınlarından birisini sergilemiş ve 6. olmuştu.

Schumacher “Suzuka, özellikle yarışta çok iyiydi. Araç rakiplerimize göre oldukça rekabetçiydi, uzun zaman sonra en rekabetçi haliydi ve çok eğlenceliydi.”

“Aracın Suzuka’daki çalışma şeklinden etkilendim çünkü aracımızın karakteristiğine göre bizim için oldukça zor olmasını bekliyordum.”

“Oraya bakarsak bu pistin bizim için biraz daha uyumlu olması lazım. Bu bakımdan Kore’de biraz daha fazla rekabetçi olmayı umuyorum.” dedi.

Schumacher, performansını yükseltmeyi umuyor olsa da podyum için biraz daha zamanın olduğunu söyledi.

Schumacher “Podyum için biraz şansın gerektiğini düşünüyorum. Doğal olarak bunu deneyeceğiz. Bu zor bir görev ancak neden hedeflemeyelim? Gerçekçi olursak şu anda, Red Bull, Ferrari/Mclaren’in ardından 3 numaralı takımız.”

“Şu anda özel bir koşul olmadığı sürece olasılıklar bunlar. Pazar günü yağmur olasılığı olduğunu duydum ve eğer karışık koşullar olur ve yağmur gelirse o zaman asla ne olacağını bilemezsiniz.”

“Mercedes için burada podyumda olmak doğal olarak çok iyi bir sonuç olur ve umabileceğimizin en fazlası bu olur ancak kişisel olarak çok şey ifade etmez çünkü benim hedefim farklı.”

“Burada, takımımla birlikte başarılı olmak için varım. Hedefimiz bu. Ben bunu özlüyorum ve bir kere podyuma çıkıp çıkmamamın bu sporda pek önemi yok.” dedi.


Yorumlar

  1. Senin f1 de olman yetiyor.Hele birde galibiyetler gelirse katmerli olur sevincimiz.Yaşlanabilirsin bu önemli değil, tekniğin bakidir bu da zaferler getirir.Haydi Shumi biz takipte ve beklemedeyiz.Sensiz f1 izlenmiyor

  2. schumacher61 avatarı

    içindeki enerjiyi ve ateşi fazlasıyla hissedebiliyorum…fırtına öncesi sessizliğe bürünmeyi tercih ediyor.bu sayede daha iyi konsantre oluyor.hedefi ise gayet açık , şu an antrenman yapıyor ve gelecek sene için mümkün olduğunca fazla veri toplayıp 2011'e yatırım yapıyor.seneye yüzümüz gülecek adamım yolun açık olsun.

  3. Mercedes için burada podyumda olmak doğal olarak çok iyi bir sonuç olur ve umabileceğimizin en fazlası bu olur ancak kişisel olarak çok şey ifade etmez çünkü benim hedefim farklı.

    byu adam aklından dalyayı geçirmiyorsa, bende Shcum'u tanıyamamışım demektir. (çok zor ama imkansız değil.)

  4. her şeye ve her türlü eleştirilere rağmen beklentileri düşürmüyor. bakalım hedefine ulaşabilecek misin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir