Mclaren Bahreyn'de Oyununu Yükseltmek İstiyor

yazar:

kategori:

Mclaren Bahreyn’de Malezya’da yaşadıklarını yaşamak istemiyorsa oyununu yükseltmek zorunda takımın CEO’su Martin Whitmarsh’a göre.

Avustralya galibiyetinin ardından Mclaren Malezya’da Ferrari ile galibiyet mücadelesi verememiş ve Raikkonen baskın şekilde galibiyet almıştı.

Whitmarsh "Yenildiğinizde her zaman endişelenirsiniz ve Ferrari Malezya’da güçlü göründü."

"Malezya’da tüm hafta sonu olabileceğimiz kadar güçlü olamadığımızı düşünüyorum. Bundan endişeleniyorum ve aracı daha hızlı yapmayı garantilemeliyiz." dedi.

Whitmarsh ilk 2 yarışta alınan sonuçların Ferrari ve Mclaren arasında yine yakın mücadele olacağını gösterdiğini ve hata yapmamaları gerektiğini söyledi.

Whitmarsh "Gerçek olan bizim olabileceğimiz kadar güçlü olmadığımız. Açıkçası ortaya çıkan bir kaç koşul bunu engelledi yoksa biz 2-3 olurduk. Açıkçası düşük performans gösterdik ve gelecek yarışta daha iyi olmak zorunda olduğumuzu biliyoruz."

"Eğer geçen seneye bakarsanız rekabet bakımından ileri geri değişen yarışlar olmuştu ve bunun spor için iyi olduğunu düşünüyorum. Eğer yine iyi iş çıkarırsak rekabetçi oluruz, eğer düşük performans sergilersek Ferrari yine yenebilir."

"Bahreyn’e gidiyoruz ve yine galibiyet için mücadele etmeye çalışacağız. Geçtiğimiz hafta sonu geride kaldı, mükemmel olmasada yinede her iki klasmanda lideriz ve bu sezon başlangıcı için felaket değil. "

"Bu üzerinden devam edilecek bir durum ve Bahreyn ve Avrupa bölümünde oyunumuzu yükseltmeyi garantilemeliyiz." dedi.

Whitmarsh ayrıca Ferrari ve Mclaren’in rekabetçiliğinin takımların gelişim gücü tarafından belirleneceğini söyledi.

Whitmarsh "Sezon ilerledikçe geçen sene gibi olacak. İlk yarışta nerede olursanız olun heyecanlı bir sezon. Rekabetçi olmak için yarıştan yarışa aracı geliştirmeli, oyununuzu yükseltmeli ve aracı ayarlarken iyi iş çıkarmalısınız."

"Geçen hafta yapabileceğimiz mükemmel işi yaptığımızı düşünmüyorum. Bu yüzden buna bakıp nerelerde hata yaptığımızı göreceğiz. " dedi.


Yorumlar

  1. herşeyin farkında olmanızda güzel..bahreynide hiç sevmem açıkçası çölün ortasında yapılmış bir pist,hiçbir görselliği yok..toz toprak içinde gereksiz bir yarış…sırf para uğruna yapılmış zevksiz bir yarış…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir