Mclaren Pilotları, Rekabetçiliklerinden Eminler

yazar:

kategori:

Sabahki seansın lideri olan Hamilton öğleden sonra 3. sıraya gerilerken Jenson Button her iki seansta 5. oldu ancak her iki sürücü de araçlarının Kore’de önceki durumuna göre aşırı geliştiğini düşünüyor.

Hamilton “Düzlükte çok hızlıyız. Herkes biraz yere basma gücünü düşürerek düzlükte bizi biraz yakalamış görünüyor. Ancak yine de biz çok rekabetçiyiz, en azından Red Bull kadar rekabetçiyiz.”

“Araçta bazı yeni şeyler var. Japonya’da da vardı ancak o zaman iyi iş çıkaramadık, bu sefer ise tam olarak her şeyi çalıştırdık.”

“Arka kanadın çalıştığı orta sektörde oldukça rekabetçi görünüyoruz. Ancak yine de hâlâ çok yakın. Renault hızlı görünüyor, Ferrari hızlı görünüyor ve aynı şekilde Red Bull da. Araçlar bu hafta sonu oldukça eşit gibi görünüyorlar. Belki de en iyi süreyi kazanmak sürücüye bağlı olacaktır.” dedi.

Jenson Button “Bugün öğleden sonra sorun yaşadım. Aracın arkasından duman çıkıyordu ve yangın çıkacak gibiydi. Pitte 30 dakika kaybettim ve ağır yakıtla çalışamadığım için biraz hayalkırıklığı yaşadım. Ancak yine de araç gerçekten iyi çalışıyor.”

“Pistte hemen yol tutuşunu yakaladım. İlk sektörde bir çoğunun beklediği gibi çok güçlüyüz ancak diğer sektörlerde de rekabetçiyiz.”

“Tüm seanslarda hızlıydık. Hep ikimizden birisi yükseklerde oldu. Ancak yine de cuma günü nerede olduğunuzu bilemezsiniz. Önemli olan hislerinizin iyi olması. Bugün biraz gelişim gösterdik.” dedi.


Yorumlar

  1. 3 yarış kalmasına rağmen hala 5 pilot matematiksel olarak şampiyon olabilir ama webber alırsa sonrasında podyumlu iki yarışla şampiyon olur bence.

  2. en azından red bull kadar değil en fazla red bull kadar rekabetçisiniz hamiltoncum abartma istersen.

  3. Yusuf  Hitay avatarı

    3 takımda yakın olacak bu kesin

    vettel-hamilton

    bu iki isimden biri pole'ü alır diye düşünüyorum

    ama içimden bir ses lewis alacak diyor.

    yarış içinse yorum yapmak zor, yarıştan önce yağmur bekleniyor, pistin yol tutuşu daha da azalabilir.

  4. Müjde:) mclaren ve ferrari fanları içini rahat tutsunlar,redbul sıralamalda birinci olsa dahi bu yarışı kazanamaz,iddia oynayacak olan varsa işte tüyo,neden diyeceksiniz, start ta ilk virajı önde girse bile sonraki virajda ve arkasında gelen uzun düzlükte, ya mclaren yada ferrari kessin geçer bunları aha buraya yazıyorum,demedi demeyin.

  5. alexander lyons neden bu kadar ciddiye alıyorki.İstanbulda yol verdi.(suratından belliydi ve telsiz konuşmaları.
    davidson: beni geçmeyecek,geçmeyecek değilmi?
    sonra singapurda startta frene abandı…
    ya japonya..
    alexander lyons: davidson dan yavaşım.eh o zaman sende şunu yap.

    ya massa gibi yardım edicem de.
    yada sözünü tut.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir