Vettel: "Bugünkü Görevimiz Tamam, Bakalım Yarın Ne Olacak"

yazar:

kategori:

Red Bull sürücü, Kore’deki ilk 3 antrenman seansında pek parlak bir görüntü çizmemesine rağmen sıralamalarda ön plana çıkmayı başararak bu sezon 9. pol zaferini elde etti.

Bunun yanında şampiyonada lider olan takım arkadaşı yarışa 2. sıradan, yani kirli olan taraftan başlayacak ve bu Vettel’in daha rahat olabileceği anlamına geliyor.

Vettel “Dün çok rahat sürüşler gerçekleştiremediğimiz için çok iyi şeyler başardık. Dün çalışmayan bir şey denemiştik.”

“Yeni pistte çok az tur attım. Aracı saklamaya çalıştım ve az sürüş gerçekleştirdim ve sıralamalardan çok daha fazlasını çıkarmak zorundaydım.”

“Her yarışı ayrı kabul etmeliyiz. Japonya iyiydi ancak şimdi Kore’deyiz. Bugün, antrenmanlarda geçirdiğimiz sorunların ardından çok mutluyum. Ritm tutturamamıştık bu açıdan bugün iyi şeyler başardık.”

“Aracımız şüphesiz hızlıydı ancak bunu  başarmamız lazımdı. En önemlisi ise motivasyonu kaybetmeden sakin kalmaktı ve bu da bu açıdan başarılı olduğumuzu gösteriyor. Bugünkü görevimizi tamamladık, yarın ne olacağını göreceğiz.” dedi.


Yorumlar

  1. gökhan aydın avatarı
    gökhan aydın

    bazı arkadaşların aksine start ve ilk tur belirleyici olacak ve ilk turda kaza kaçınılmaz ve güvenlik aracı periyotları yarın tam bir kaos olabilir umarım olamaz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir