Massa: "Şartlar Çok Zordu"

yazar:

kategori:

Son yarışlarda hayal kırıklığı yaratan sonuçlar alan Brezilyalı pilot, bu sefer hatasız bir sürüş çıkardı ve podyuma geri döndü.

Massa: “Takım adına iyi puanlar oldu. İyi bir yarıştı. Sonlarda çok ama çok kötü aydınlık vardı. Ama her neyse bana göre iyi bir yarış oldu”

“Başlarda çok zor şartlar gördük; nerede gittiğinizi görmek çok zordu. Bu konumdan çok memnunum; benim ve takımım adına. Ayrıca Fernando’nun da çok iyi bir iş çıkardığını düşünüyorum”


Yorumlar

  1. arabayı podyum için 3. cebe sokmak yerine duvara az mesafe kala çapraz bırakıp inmesi de süperdi, çok havalı bir görüntü oluştu =) tahminim cebe doğru dönmekte geç kaldı, sonra da iplemedi durumu, bırakıp çıktı..

  2. facebook ta dolaşıyor video

  3. nihayet massa brezilyda podyumda kalmaya devam

  4. Massa'nın düşüşünü gösteren bir video var mı acaba, ben kaçırmışım o sahneyi.
    Yarışta çok birşey yapmadı gibi görünse de hiç hata yapmadı.
    Bu daha önemli.

  5. bugün tek hatası merdivende düşmesiydi. ah massa ahh 🙂

  6. eğer bu yorumunuzda bana yazdıysanız cevabımı vereyim. ben massanın podyumda olmasına zaten sevindim ama bunu yazmam gerektiğini sanmıyorum. sadece olaya açık bir şekilde yaklaştım. massa singapura kadar da 4 yarış boyunca çok iyi işler çıkardı, singapurda mekanik sorun yaşadı ve geçiş yapamadan belkide alabileceği en iyi sonucu öyle ya da böyle aldı (8.lik) ve son olarak japonyada uzun zaman sonra kendi hatası sonucu yarış dışı kaldı ve adama denmeyen kalmadı. ben olaya o açıdan bakıyorum.

    günü kurtarmak için yazmıyorum asla. bu adama yağmurda hiçbirşey yapamaz derler, vasat altı derler vs vs. ama onu diyenler, bu yarışta adamın yağmurda tek hata bile yapmamasını önemsemezler, tutar yıllar önceki kötü yarışlarından birisini örnek vererek yağmurda vasat derler. ya da aynı şekilde 2008 brezilya, 2007 japonya (yanlış hatırlamıyorsam), 2008 monaco gibi yağmurdaki sürüşlerini hatırlamak istemezler.

    şimdi mesela alonsocu arkadaşlar massa iyi performans göstersin diye dua ediyorlar, haklı olarak. ancak massa eğer alonsoyu mağlup ediyor olsaydı o zaman massa için gerçek anlamda ne düşüneceklerdi merak ediyorum. umarım bir gün bunu da görürüz.

    "Formula 1'de en son yarışınızda gösterdiğiniz performans kadar iyisinizdir." özellikle massa için bu hep böyle olacak, insanlar en ufak şeyinde acımadan belki de haksız bir şekilde eleştirecekler. demek istediğim buydu

  7. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    herkül bugün kazanan alonso ve sen çok konuşuyosun sus

  8. halbuki miki gibi dondurmaya sarılacak.coke içecek.parasını verdimi?nne haklı dolaptan çaldı o kolayla dondurmayı.zehir zıkkım olsun.boğazında kalsın.haram olsun o kola ve magnum.kan kusturusn köse sakalına…

  9. her zamanda bir mazereti var…başkası gece görüş gözlüğü takıyordu da sanamı vermediler? tam 2.pilot olarak hizmet edecek bir adam. böyle gider bence…yakışan birini getirseler ispanyolların oyunu bozulacak alonsoda başa çıkamaz. ondan sonra 2007 deki gibi takımı sato muhabbetleri yaşanabilir. ferrarinin tüm kirli çamaşırları dökülür ortaya…yoksa bile varedilir bir anda…iki ucu b…. değnek. o yüzden massa iyi bir alternatif…

  10. Böyle iğneleyici bir uslub yerine tebrik etmenizi beklerdim.Massa'nın Monza dan bu yana ilk podyumu oldu.Jenson da en son monza da podyum görmüştü.Ama kimse eleştiremiyor.Massa'da diğerleri gibi hata yapabilir.Gride baktığımızda gönderilmesi gereken birçok pilot olabilir.
    Massa bugün hatasızdı.Sessiz sedasız podyumu yakaladı..Mıchael'in ,Hamilton'un ,Jenson'un,Webber'in bugün yaptığı hataları yapmadı bile..

  11. Şartlar zordu Massa ama sen de podyumdasın. Son yarışlarda da Alonso'nun hemen arkasında olmalısın. Kore'de görevini yaptın, tebrikler.

  12. merak etme massa ferrariden gönderilme kampanyası için tek bir hata yapman yeter 🙂 2 hafta rahatsın şimdilik

  13. Massa nın bu sene 4 5 tane harika performans ortaya koyduğu yarış vardı.bu belkide en anlamlısıydı.

  14. Tolga Soydan avatarı

    son yarışlardaki en iyi performansıydı ama daha iyi şeyler yapabilirdi bu yarışta.çok fazla zorlayamadı.

  15. burak bocek avatarı

    Felipe baby stay cool.Welldone buddy iyi iş çıkardın zor şartını yemişim ya pistin tozunu attırdınız helal en sonunda şu adamı podyumad gördük ya hemde sel olmuş pistin podyumunda=)

  16. tebrikler felipe. baştan sona hatasız bir sürüşle podyumu aldık. böyle zor şartlar altında, üzerinde bu kadar baskı varken, yağmur performansı nedeniyle eleştirilirken, bugünkü sürüşü karanlıktan aydınlığa çıkmak gibi oldu. takımlar şampiyonasında da ferrari yeniden dirilmiş oldu. ilaç gibi sonuç, yarasın aslanım =)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir