Sutil ile Üzülen Force India Liuzzi ile Coştu

yazar:

kategori:

Force India pilotu, frenlerle sorun yaşadı ve Kobayahi ile temas yaşayıp yarış dışı kalmadan önce birçok mücadeleye girişti, olaylara karıştı.

Kobayashi ile arasındaki olay ise kendisine Brezilya’da 5 sıra cezasına mal oldu.

Sutil: “Performansımdan memnun değilim. Şahsen benim için iyi bir yarış olmadı. Ama Tonio ile 6.lık alan takım için mutluyum”

“Sürekli olarak fren sorunu yaşadım. Çok fazla fren gücü vardı ve sürekli olarak kilitledim. İstikrarlı sürüş zordu. Çok defa pist dışına çıktım veya frenleri kitledim; sonrasında da birine geçildim veya pist dışına çıktım”

“Sonunda Kobayashi’yi geçmeye çalıştım ama beklediğimden fazla ıslak olan bölüme yakalandım, içine daldım”

Takım arkadaşı Liuzzi ise en iyi yarışlarından birini çıkardı.

Liuzzi: “Nasıl bir yarıştı! Sene başındaki Avustralya’ya benziyordu. Orada olmak eğlenceliydi. Yarışın geciktirilmesi doğruydu, pistte çok su vardı. Ne yazık ki güvenlik aracı ardında çok tur atmak zorunda kaldık. Ondan sonra da pist çok kaygandı, frenlemede işler gerçekten zordu”

“Sonu da aydınlatma olmadan gece yarışı gibiydi. Direksiyondaki ışıklar çok parlaktı, göz kamaştırıyordu. Çok az tutunma olmasına rağmen iyi bir ritim tutturdum ve takım adına harika bir sonuç elde ettim”

“Bütün o kötü şansların ardından tekrar işe geri döndük ve puanlar aldık; Williams ile olan farkı açtık ve son iki yarış için kendimizi iyi yere getirdik”


Yorumlar

  1. Olay adamdın bu yarışta Sutil.Ama neyseki normalde ne kadar iyi bi sürücü olduğunu biliyoruz.

  2. Tek kelime ile olağanüstü berbattın Sutil,hiç sana yakışmadı bu sürüşün.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir