Montezemolo: “Ayaklarımızı Yere Basmalıyız"

yazar:

kategori:

Kore’deki ilk Formula 1 yarışında zorlu şartlar hakimdi ve Alonso, Red Bull’ların yarış dışı kalması ile şimdi aldığı galibiyetin ardından lider konumda.

Montezemolo: “En çok memnun olduğum şey, kazanmak için ortaya koymuş olduğumuz kararlılık, sıkı çalışma ve kazanma isteği ile en zor şartlardan sonuç elde edebiliyor olmamız. Biz, asla pes etmeyen bir takımız ve bugün bunu tekrar gösterdik”

“Kusursuz çalışan takımı, olağanüstü olan Fernando’yu ve bize önemli bir üçüncülük getiren Felipe’yi kutlamak istiyorum. Onu tekrar podyumda, takım arkadaşı ve Chris Dyer ile görmek harikaydı”

“Şimdi ayaklarımızı yere basmalıyız. Şampiyona hâlâ net değil ve çok güçlü rakiplerimiz olduğunu biliyoruz. Son iki yarışa daha üst düzey konsantre ile çıkacağız, en küçük ayrıntıya dikkat edeceğiz”


Yorumlar

  1. sayın site yorum değerlendirme grup başkanı arkadaş…
    benim yorumların bazıları benden kaynaklanan bir hatamı acaba? yokoluyor yok ise yorum vasfı taşımadığı içinmi siz tarafındanmı siliniyor?

  2. erken öten horuzun başını keserler…evet ispanyol çocuğu bir konuda olağan üstü…peki ney bu? şans:) ha birde gayriresmi destek alma:)
    diğer konularda alelade bir kişi…tarihin rakip pilot geçmeden bu kadar başarılı olan tek adamı…

    alonso simülatörde şampiyon olur ancak. ha bellimi olur santander sponsorluk alanını geniş tutar 3 f nin yanına 1 f daha katmak için servet döker satın alır bir şampiyonluk daha…ben burada olacağım biiznillah…

  3. asuman ve alperdunga kardeşler şu onda emınım onlar bıle artık ne kadar kın duysalarda tebrık edıyolardır en azından ıçlerınden vay be neymıs bu adam dıyorlardır zaten onlar alonso ya kınlerı kotu pılot olduğundandan değildi onlarda bılıyolardı alonso nun kımı den daha ıyı olduğunu ama kımı nın koltuğunu alması ve f1 de kendıne yer bulamamasından dolayı bu kınlerı ama geçmıs olsun hepsıne ve muthişsin alonsom beeee

  4. Evet evet, isimlerini zikretmeye gerek yok şimdi. ama Alonso şampiyon olduğunda acaba hala buralarda olacaklar mı?

  5. "Kusursuz çalışan takımı, olağanüstü olan Fernando'yu ve bize önemli bir üçüncülük getiren Felipe'yi kutlamak istiyorum. Onu tekrar podyumda, takım arkadaşı ve Chris Dyer ile görmek harikaydı"
    Bu zafer montezemolo'yu çok sevindirmiş.Fotoğraf da monza dan kalma sanırım.Ferrari takımı Alonso'yu alıp Raikkoneni şutlamakla çok iyi yapmıştır.Geçen yıl bu zamanlar asrın hatasını yapmakla suçlayanların yüzü ne haldedir acaba.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir