Horner'dan Mclaren'e Takım Emri Önerisi!

yazar:

kategori:

Red Bull, Kore’de geçirdiği felaket gibi günün ardından pilotlar şampiyonasındaki liderliği kaptırdı ve Red Bull’un en çok puana sahip ismi Webber, lider Alonso’nun 11 puan gerisinde yer alıyor.

Mclaren’de Button 42 puan geriye düşerek şansını neredeyse yitirdi ve Horner, Mclaren’in bunu değerlendirebileceğini düşünüyor.

Horner “O farklı bir durum. Geride sadece 50 puan varken bunu yapmamak akılsızlık olur.”

“Ancak Mclaren’i ben yönetmiyorum, bu onların sorunu, benim değil.” dedi.


Yorumlar

  1. hornera fazla yüklenmeyin esas çıbanın başı helmut marko paşa.marko paşanın maşası olmuş horner.marko paşa akıl vermiştir hornera.marko paşa senden her şey beklenir.onca şeyden sonra hala rbr nin başında ben olsam çoktan kovmuştum marko paşayı.de get marko paşa

  2. "Ancak Mclaren'i ben yönetmiyorum, bu onların sorunu, benim değil."
    işine bak o zaman

  3. yok artık o kadar da değil belki mclarenin alonsoyla bir sorunu olabilir onu anlarım ama bunların alonsoyla nasıl bir husumeti var 😀 çok komple teorisi gördüm seni 😀

  4. Bu Aralar Herkes Birbirine Akıl Verir Oldu İlginc 🙂

  5. adam aslında alonsonun şampiyon olmaması için elinden geleni yapıyor. bunun içinde mclarene işbirliği bile teklif edeblir.

  6. :))))
    hornercim ilk başta kapının önünü süpür, daha sonra sokağı süpürürsün :))

  7. forever-Mclaren   avatarı
    forever-Mclaren

    horner kendi pilotlarından umudunu kesmiş gibi… sanırım bundan sonra tüm enerjisini Mclarenden lewisi şampiyon yapmaya harcayacak…:))

  8. Cem ERYİĞİT avatarı
    Cem ERYİĞİT

    sen önce gitte hangi pilotuna ikincilik rolünü vereceğini düşün. kendi pilotlarına sözün geçmiyo, başkalarının pilotlarına akıl vermek sana düştü.

  9. beklenir bundan.

  10. Çok iyiydi 🙂

  11. hey allah'ım ya…bu adamdan salatalık olur cacık olmaz.

    soru: sayın horner bugünkü kore gp si sizin için oldukça kötüydü. neler söyleyeceksiniz?

    horner: valla bence mc laren artık hamilton'u desteklemeli. button nasıl olsa 42 puan geride bunu yapmamak akılsızlıktır. neyse bu onların sorunu. soruyu tekrar alabilir miyim?

  12. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Horner şu aralar buttonla fazla uğraşıyor.Adama kurbanlık koyun diyebilecek kadar fazla uğraşıyor.Nedeni nedir bilinmez ama bence yanına arkadaş arıyor.Bundan sonra yapacağı veya yapmayı düşündüğü takım emri ve 1-2 pilot uygulaması için sanki destek bekliyor.Artık tek kişiye odaklanmanın kamuoyuna açıklanmasının vaktinin geldiğini düşünüyor.Kendi açısından rahatlamak ve tepkileri karşılayabilmek için mclarenin de bu sisteme geçtiğini açıkça belitmesini istiyor.Yani hedef saptırmak gibi birşey.Tabi bunlar benim fikrim.mclarenin 1 ve 2 siyle uğraşmasının ne sebebi olabilir ki.Bundan hornerin çıkarı ne olabilir ki?

  13. Yahu sene başından beri bir tane krizi düzgün yönetemediniz sen ve ekibin. Hala insanlarla uğraşıyorsunuz.
    Ya eğ kafanı aşağıya, işini yap bir gün. Sadece bir gün bunu yap. Çok zor değil. Bir gün hata yaptığınızda sus ve dur.. Her kötü geçen yarışında ona buna saldırmasan?
    Yani tamam herkes konuşabilir, biz burada konuşuyoruz sen de konuşacaksın da.
    Eğer kristalden bir evin varsa kimseye taş atmazsın…

  14. Horner ve Whitmarsh. Massa olayını anımsamaya çalışıyorum da neler neler demişlerdi?

  15. Küçükken topu inşaata kaçtı herhalde Horner'ın. Başkalarına akıl vereceğine önce kendi takımın içindeki krizi yönetmesini öğren sonra bakalarına don biçersin Horner efendi. Biraz olsun kafatasınız içindeki organı çalıştırsaydınız, Vettel değil Webber'e yönelirdiniz.

  16. Horner seni seviyoruz! Boullier 1 sen 2,kardeşimizsin 😀

  17. Sana mı kaldı Horner Mclarenin durumunu değerlendirmek sen kendi takımına bak bu gidişle takımlar şampiyonluğunu bile kaybedeceksiniz. İyi yönetici değilsin bu ortada.

  18. Basit bir pilot hatasıyla ve mekanik bir arızayla puan alamıyorsun 1 ve 2 başladığın bir yarışta, adam başkalarına laf yetiştiriyor hala.

    McLaren nın 600 den fazla GP ye katılmışlığı var senden mi öğrenecek ne yapması gerektiğini.

  19. Horner farkında mı bilmiyorum.

    Webber hissiz moda geçmiş durumda.

    ağzından küfür eksik olmayan, takımına bile laf sokan adam, podyuma çıktığında en ufak tepki vermiyor. sıralama da 2. oluyor mimik yok, yarış dışı kalıyor duygu yok. basın açıklamaları suya sabuna dokunmayan türden.
    tavırlarında 180 derecelik bir dönüş var.

    bu çok çok kötü bir işaret. bir pilotun agresifliğini alırsanız geriye ne kalır.

  20. Horner gitsin bi tarafına don alsın 😀 ehu ehu ehu 😀

  21. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    sende akıl olsa bu lafı etmessin , dicek bişey yok sana

  22. bu adamın çoçukluğuna bir inmek lazım bir rahatsızlığı var araştırmak lazım
    nezaman başlarına bir şey gelse saçmalama moduna giriyor önüne gelen herkeze saçma sapan açıklamalar yapıyor özellikle bir mclaren acısı var ama anlayamadım.
    sana mı kaldı mclaren pilotlarının durumları?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir