Schumacher Kardeşler de Takım Emri Önerisinde Bulunuyor

yazar:

kategori:

Genç Vettel dünkü yarışın ardından pilotlar klasmanında lideriği alacak gibi görünüyordu ancak yaşanan motor sorunu bunu engellemekle birlikte kendisini 25 puan geriye düşürdü.

Vettel, 2. sırada yer alan takım arkadaşı Webber’in de 14 puan gerisinde.

Ralf Schumacher “Red Bull artık tek karta oynamalı; Mark Webber.”

“Sebastian da mümkün olduğu kadar çok puan almalı ancak Red Bull Webber’in şampiyon olabileceğini görmeli.” dedi.

Michael Schumacher de arkadaşı Vettel için üzgün olsa da Red Bull’un Webber’i desteklemesi gerektiğini söylüyor.

Schumacher “Sebastian için üzgünüm. Yaklaşık 10 sene önce insanlar bizim şampiyonluğu çok erkenden düşünmeye başlamamız nedeniyle çılgın olduğumuzu düşünüyordu.”

“Ancak Red Bull aynısını yapsaydı şimdi daha az endişeli olurdu.” dedi.


Yorumlar

  1. Bence vettel Brezilyada liderlige oynasın eğer Alonso ilk 3'e giremezse abu dabi'de webbere oynamasına gerek kalmaz.Alonso eger brezilyada ilk 3'e girerse son yarısta webbere destek verir.webber alonso farkı 11 puan cok fazla deil.1 yarısta bile ertilebilcek kadar az bir puan farkı war.bnce son yarısa kadar vettel sansını denemeli olmadı b planı webber.

  2. Kendinizi Vettel'in yerine koyun, arabanız hızlı, kendin hızlısın fakat bunu galibiyete dönüştüremiyorsun. Sitede vardı arızalar dolayı kaybedilen puanlar onlar başına gelmese şampiyonada açık ara liderdi. Kore hele tam şanssızlık yarışın bitmesine birkaç tur kala motorun iflas etsin olacak şans değil gerçekten çok kötü bir durum. Kişisel bir hata yok yani ortada hala alınabilecek 50 puan var Alonso'nun yarış dışı kalması herşeyi değiştirir. Unutmayın Alonso'da 8. motorunu kullanıyor ki ferrarinin bu sene olan motor problemini bilmeyen yok.

  3. Schumi bile kardesi gibi sevdigi Vettel`den vazgecebiliyorsa Redbull`da gecebilmeli, yoksa isler sakat..

  4. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    bencede ferrariye toslarsa zarara girer spada gördük rubinsin o hızla gelip vurduğunu ve adama hiçbişey olmadığını ama şunu sölüm herkes kendi kazdığı kuyuya düşer Allah görüyo

  5. 🙂 what we do, we do well…

  6. Webber'i de Vettel'i de harcayacak bu takım görünüşe göre.

  7. biliyorsunuzki ferrariye vuran zararlı çıkıyor pek tavsiye etmem.

  8. herkül, alemsin ya senin ve Turbo(spa 2000)'nin yorumlarını okuyunca gerçekten gülmekten kendimi alamıyorum. Çoğu yorumlarınızdan çok keyif alıyorum. Kendi adıma tşk ediyorum.

  9. vettele şu denmesi lazım. aslanım sen daha gençsin merak etme şampiyon olursun. duruma göre webbere destek ver. önündeysen geride kal. hatta button a giydirdiğin gibi birde alonsoya toslarsan kaymaklı ekmek kadayıfı olur:) hamilton a bir şey yapmana gerek yok o bu sene zaten toslayacak takılacak bir yer illa buluyor:)))

  10. Ralf Schumacher bütün gün RTL'deydi. Red Bull'un uygulaması gereken taktikler hakkındaki görüşlerini ise rahatlıkla savunabilirim. Eğer Red Bull Webber'in İtalya'da ve Singapur'da şimdikinden daha fazla puan kazanmasını sağlasaydı (mesela Alonso'yu yarışın başından beri geçemeyen Vettel'i Webber'in arkasına düşürtmek gibi) Webber'in şampiyonluğu daha yakın olacaktı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir