Alonso Renault'un Formuna Alıştı

yazar:

kategori:

Eski Dünya Şampiyonu Fernando Alonso sezona zor başlangıç yapmalarına rağmen çok sıkıntılı olmadığını söyledi.

Avustralya’da 4. olan Alonso Malezya’da 8. olmayı başarmıştı. Renault’un R28’i henüz podyum için bile mücadele edebilecek seviyede değil.

Alonso son 3 sezondan sonra ilk defa gridin arkalarında mücadele veriyor ancak bunun pek rahatsız edici olmadığını söyledi.

Alonso "Aracın hızlı olmadığını ve sürpriz olmayacağını bilerek bir yarışa yaklaştığınızda sorun olmuyor."

"Bunu kış testlerinden de biliyorum. Tepedeki takımlar ile aynı seviyede değiliz ve bu yüzden gelişime devam etmemiz lazım."

"Vazgeçmenin zamanı değil. Diğerlerinden bile daha fazla çalışmanın ve farkı kapatmaya çalışmanın zamanı. Bu yüzden gelecek yarışlarda ve aylarda araçta iyi iş çıkarıp çıkaramayacağımızı ve rekabetçi olup olamayacağımızı görelim." dedi.

Alonso şu an için Renault’un sıralamalarda son 10 ve puan finişi için mücadele edebileceğini söyledi.

Alonso "Q3’e kalmak ve puan kazanmak için zorlanıyoruz. Şuanki durum böyle, sürpriz yok. Eksisi ve artısıyla böyle olmasını bekliyorduk ancak geliştirmeler geliyor. Bu yüzden durumu geliştirmek zorundayız." dedi.


Yorumlar

  1. hakan köşk avatarı

    katılıyorum arkadaşımm

  2. Q3e Malezyada kalındı, 2 yarışta da puan alındı. Gelişim ihtimali yüksek. Ama F1 bu sen gelişirken herkes gelişiyor. En çok gelişen de kazanıyor. Umarım geç olmaz bu gelişim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir