Ferrari Kendini Sonuna Kadar Hazır Tutacak

yazar:

kategori:

Alonso, Webber önünde 11 puan farkla lider ve şampiyonluğa en yakın konumda, hatta Brezilya’da mutlu sonra ulaşabilir.

Öte yandan Red Bull’un hâlâ en hızlı araca sahip olması nedeniyle Ferrari, ayaklarını yere basıyor ve mevcut durumla rehavete girmiyor.

Domenicali: “Sebep-sonuç ilişkisi kuran biriyimdir. Eğer 17 yarışta 15 sıralama birinciliği almışlarsa bu bir şeydir. Muhteşem bir araca sahipler”

“Ama bu muhteşem (Red Bull) araca rağmen benim için en önemli şey, mücadelede olmamızdır ve son yarışın son virajına kadar mücadele edeceğiz”

“Göz önünde tutulması gereken bir şey bu. Çünkü rekabetin çok zorlu olduğunu bilsek de doğru yaklaşımla hazır olan takım ödülü alır. Son iki yarışta bu tip hiç bir fırsatı elimizden kaçırmamamız gerek, bunu biliyoruz”

Alonso’nun liderliğe yükselmesine rağmen Ferrari, yaz aylarındaki gibi sakinliğini koruyacak.

Domenicali: “Yaklaşımımızı değiştirmiyoruz. Suzuka’da, her yarışta podyuma çıkmamız ve bir yarış kazanmamız gerektiğini söylemiştik. Şimdi herhangi bir hesaplama yapmadan odaklanmamız gerekiyor. Ardından sayıları sonra göreceğiz”

Ferrari’den Alonso’nun Brezilya’da şampiyonluğu ilan etme fırsatı olsa da Domenicali, mücadelenin son yarışa taşınacağını düşünüyor.

Domenicali: “Mücadele ettiğimiz iki şampiyona var ve elbette Brezilya’da ikincisini kazanamayız. Yolumuza bakıp ayaklarımızı yere basmak istiyoruz”


Yorumlar

  1. çeviride hata yoktur ama denilenlerde hata olduğu açık 🙂

    If they were able to do 15 pole positions in 17 races, then it is something.
  2. Kaynak olarak bir bilgi verilmemiş, çeviri yapılırken veya aktarılırken bir yanlışlık yapılmış olabilir, ki RB 14 kez pole almış, italya dışında her yerde gridin ilk sırasına bir aracını oturtmayı başarmış. 1 pole için kırmayalım domenicali amcayı 🙂

  3. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    scuderia dedim ya fiadan özel izinle biz extra bi motor kullanıyoruz malum fia bizim elimizin altında ya:D:P

  4. sana bana sormadan yorum yapma dıyenmı oldu..tutturdunuz motorda motor artık sıktı motor muhabbetınız zaten spadan beri bizim motorumuz patlıycak size göre.Senın Schumı napıo bu arada hiç sesini soluğunu duymuyoruz adı sanı anılmıyor hiç.

  5. ScuderiaFerrariTeam takımın adına yanıt veriyorsan sen sus amirin cevap versin ..kimse sana yada bir başkasına sorup yazı yazmayacak burda.

  6. Flavio'nun dediği gibi Alonsoyu anca felaket durdurur.ALonso son 2 yarısta F10'nun suyunu cıkartıcak

  7. eline klavyeyı alan bizim motorlarımza takmıs kafayı sizene bizim motorumuzdan takım bu konuda cok rahat millet şmdi motorumuz ne zaman iflas edecek dıye beklıyor.Whismarth gecenlerde redbullun sorunlarına bel bağlamıyoruz demişti.Şimdi anlaşılan herkes bizim motora bel bağlamıs…

  8. aylar önce 8nci motora geçilmişti hazırda 1 8 motor dahamı var onumu söylüyo acaba

  9. Domenicali: "Sebep-sonuç ilişkisi kuran biriyimdir"

    demekki değilmiş:))

  10. Yusuf  Hitay avatarı

    nasıl 17 yarışta 15 sıralama birinciliği ?

    kanada,monza,singapur

    bu yarışların toplamı 3 yapmıyor mu ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir