Horner, Vettel'in Motor durumunun İdeal Olmadığını Kabul Etti

yazar:

kategori:

Kore GP’nin büyük bölümünü lider götürdükten sonra motor sorunu ile yarış dışı kalan Vettel’in 8. motorunu patlattığı biliniyor.

Vettel’in kullandığı ancak geride kalan motorların da büyük mesafe katettiği biliniyor ve bunun Vettel’in sürüşlerini çok fazla kısıtlayacağı söyleniyor.

Horner “Açıkçası durumu ideal değil. Ancak yine de çok fazla etkisinin olmamasını umuyoruz.” dedi.

Vettel şampiyonada lider Alonso’nun 25 puan gerisinde yer alıyor.


Yorumlar

  1. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    niye bunu kafaya takıyolarki, daha önce yaptıkları gibi yapsınlar, webberin yeni motorunu söküp vettele taksınlar :))), tabi şaka bunlar, ama ellerinde böyle bi imkan olsa eminim yaparlardı, utanıcaklarınıda hiç sanmıyorum, herşey vettel için nede olsa…

  2. Nihayeeeet!

  3. MagicAlonso avatarı

    bu açılamadan şu anlam çıkıyor.vettel senin şampiyon olman çok daha zor webbere kıyasla.motor durumunu da düşününce sıralamalarda senden daha yavaş olan webberi senin motorunu korumaya almak bahanesiyle önüne taşımalıyız.yoksa şampiyonluk gidecek.redbull önceden yapmadığını hatta tersini yaptığı şeyi şimdi uygulayacak gibi.webbere oynayarak şampiyonluğa kasacaklar.zaten webber motor olarak iyi durumda

  4. bu saatten sonra webberi desteklemezlerse bu takımdan şapiyon falan olmaz. ne vettelmiş arkadaş sonuncu gitse gridi tersine çevirmeye çalışacaklar!

  5. Bence Vettel Kore deki motor patlatmasıyla topu dikti… RedBull için tek çıkış Webber derim..

  6. Afacan_kubi avatarı

    Kardeşim sende ne şanssız bir insansın anlıyamadım. Herşey gelip senimi buldu bu sene anlıyamadım…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir