"Barrichello'nun da Koltuğu Tehlikede"

yazar:

kategori:

Alman çaylak pilot Nico Hulkenberg, Kore’deki açıklamalarında koltuğunun tehlike altında olduğunu kabul etmişti.

Ama GP2 Şampiyonu Maldonado’nun gelmesi beklenen takım için Auto Motor und Sport, Williams’ın kimi göndereceğini açıklamak için acele etmediğini, kış dönemine kadar beklediğini belirtti.

Gecikme için neden, Williams’ın sponsor durumu. Takımın şu anki destekçileri RBS, Philips, AirAsia ve McGregor tamamen ayrılıyorlar.

Maldonado, söylenene göre 15 milyon Dolarlık bir sponsor desteği getiriyor.

Barrichello ile ilgili söylentiler, Williams’ın hissedarı Patrick Head’in, Hulkenberg’in koltuğunu korumak için bu sene yeteri kadar iyi bir iş çıkardığını söylemesinin ardından geldi.


Yorumlar

  1. bu karar eğer bu şekilde çıkıcak olursa bu barrichello yapılan haksızlık olarak yansır die düşünüyorum takımın şuanki durumu geldiği yer itibariyle pilot olarak aracın gelişiminde aldığı puanları bir kenara bırakıyorum onun payı çok büyüktür takımda bunu zaten açıklamalarında da beyan etmişti hulkenberg gelincede bu sezonun en ii iş çıkartan pilotlarından.yetenekli fazlasıyla bunu kimsede inkar edemez bilmiyorumda barrichello mu yoksa hulkenberg mi derseniz bence barrichello umarım williams takımı bu iki pilot ile yola devam etme kararı alir…

  2. mahmut aktürk avatarı
    mahmut aktürk

    yerinde bir karar olur

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir