"Horner'in Ayrılacağı İddiaları Saçmalık"

yazar:

kategori:

Alman Bild’in de içinde bulunduğu basındaki haberlere göre İngiliz patronun kovulabilir; çünkü takım, 2010’da en hızlı araca sahip olmalarına rağmen hem pilotlar hem de takımlar şampiyonluğunu kaybedebilir.

Auto Bild Motorsport’a konuşan Berger: “Söylentiler hiç adil değil ve aptalca.”

“Red Bull’lar, hem pilotlar hem de takımlar şampiyonluğunu kazanabilecek konumda. Başarısız bir sezon, bundan daha farklı olur!”

Öte yandan haber, Horner’in anlaşmasının Adrian Newey’inki ile ilişkili olduğunu, yani Horner’in ayrılmasının Newey’in ayrılması anlamına geldiğini iddia etti.

Newey, sezonun en hızlı aracı RB6’nın tasarımcısı.


Yorumlar

  1. Gitse daha iyi ama bu tür spekülasyonları sezon bittikten sonra konuşmak daha iyi olur.

  2. bizim domanichali kovulmadıysa, bu adamı kovmazlar. Bence zamanla eksikleri gidecektir daha ii olucaktır. Sonuçta birbirinize çarpın dememiştir. Bu pistte olan bişi ve ben duvardan yapılan bi strateji hatası yada pit hatası gibi bişi görmedim. 2009 brezilya var bi sıralamada vettel i yağmur başlamadan piste salmamışlardı sonra elenmişti. Ama bunlar olabilen şeyler. Vettel i kollama işini de tek başına yaptığını düşünmüyorum. Çünkü bir ron dennis yada bir ross brawn kadar takım üstünde etkisi olduğunu düşünmüyorum. sonuçta son sözü Dietrich Mateschitz sölüodur. O bakımdan bence de saçma söylenti…

  3. Kesinlikle ama insanın eklına şuda gelmiyor değil Horner tek başınamı Vetteli destekliyor yada Dietrich Mateschitz ile mi destekliyor eğe ikisinde bir parmağı varsa bu destekleme içinde bir sorun yok ama tek Horner Vettel Vettel diyorsa o zaman işte işler karışır

  4. Bence de saçmalık. Ne bu böyle Türk futbol takımlarının başarısızlıktan sonra teknik direktör kovması gibi? Christian Horner 2005'ten beri takımı yönetiyor ve Adrian Newey ile ortaklaşa bir şekilde takımın bu günlere gelmesinde payı var. Dietrich Mateschitz de bunun farkındadır.

  5. Saçmalık bence sezon sonunu etkileye bilmek için ortaya atılan çirkefçe bir pilan

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir