Lotus Umutları Sönen Trulli NASCAR Yolcusu Gibi

yazar:

kategori:

Son çıkan spekülasyonlarda Lotus’ta Heikki Kovalainen’in yanına Bruno Senna’nın geleceği söyleniyor ve bu Trulli’nin Formula 1’de daha fazla yarışamayacağı anlamına geliyor.

Haberlere göre Trulli, şu anda NASCAR’da yarışan eski Formula 1 sürücüsü Juan Pablo Montoya ile yemek yerken görüntülendi.

Trulli daha önce de NASCAR’ı ziyaret etmiş ve testlere katılmıştı. Çıkan haberlerde Trulli’nin performansının hızlı sürücülere yakın olduğu söylenmişti.


Yorumlar

  1. forever-Mclaren   avatarı
    forever-Mclaren

    aynen katılıyorum … çekilsinde fazlasıyla işgal ettiği f1 koltuğunu daha yetenekli ve genç pilotlara bıraksın…

  2. MagicAlonso avatarı

    trulli F1 deki farklı pilotlardan biriydi.özellikle tek turdaki performansı gerçekten çok iyi olan bir pilot.Alonsonun trulli değerlendirmesi vardı hatırlayan arkadaşlar bilir şöyle demişti;tek turda belki de pistteki en hızlı pilot o araç kontrolü inanılmaz demişti.

  3. Renault dan ayrıldığı yılı hatırlıyorum da daha dün gibi.Ama Monoco galibiyetini unutmayacağız Trulli hele o Renault logosunu öpüşünü asla :))

  4. Hiç sevmem bu herifi. Yar saçların lüle lüle deyip gönderelim.

  5. Vay be. F1'i ilk izlediğim zamanlarda Prost kullanan Trulli'nin kariyerinin sonlarına geliyoruz demek ki. Zaman çabuk geçiyor. Şarap üreticiliğini geliştirmen dileğiyle diyelim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir