Red Bull Brezilya'da Kazanmaya Çalışacak

yazar:

kategori:

Geçen sene Brezilya’da kazanmayı başaran Webber “Brezilya atmosfer açısından sezonun en iyi pistlerinden birisi. Brezilyalılar tamamiyle motor sporlarına düşkünler ve bir çok dünya şampiyonuna sahipler.”

“Açıkçası geçen seneden oraya ait bir çok iyi anım var, iyi bir galibiyetti ve bu sene de galibiyet kazanmaya çalışacağız. Şampiyonada kritik bir dönemdeyiz bu yüzden mümkün olan her  fırsatı değerlendirmeliyiz.” dedi.

Sebastian Vettel “Önümüzdeki Brezilya yarışı için bir çok olumlu şey var. Pist harika ve oradaki seyirciler spor için tutkulular. Yarışta atmosfer harika oluyor ve şehir de çok ilginç.”

“Interlagos pisti saat yönünün tersine olduğu için oldukça mücadeleci çünkü saat yönünde dönülen pistlerden sonra boyun kaslarınıza çok fazla yük biniyor. Aynı zamanda tümsekler de zorlayıcı.”

“Pist iyi aerodinamik etkinlik gerektiriyor, bu yüzden RB6’ya uyması gerekiyor ancak yokuş yukarı olan start finiş düzlüğü daha güçlü motorlar için avantaj olacak.”

“Burası her zaman zorlayıcı bir pist ve hava koşulları genelde önemli rol oynar.” dedi.


Yorumlar

  1. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    ferrari eğer sırf bi sponsor için bu akdar nazı çekerse ki hçç sanmıyorum tamamen senn kuruntun bu sporu burakıp gitsin koskoca ferrari bi banka için mi bu kadar eziyet çekcek senn mantığına göre alonsonun pilotajı şu anda hemen hemen kimsede yok kabul et artık bunu

  2. O kadar çok sevilen biri işte anla.

    Pardon yanlış dedim. Anlıyan anladı.

  3. tifosi_sercan  avatarı
    tifosi_sercan

    Redbull her seferinde düzlüklerde güçlük çekecek deniyor ama her yarıştan da alnının akıyla çıkıyor… Şu gerçekki f-kanalı araca çok iyi monte ettiler ve mclarenlerden 2-3 km geride kalıyorlar düzlükte.. Monza da da hızlılardı aslında makul seviyede bakmayın zafer alamamalarına… Ben hiçte atak yiyeceklerini sanmıyorum yarışta falan. Viraj çıkışında güçlüler bikere…

  4. mclarenci mp4 haklısın ama yine de ben bundan sonraki yarışlarda motor ve dayanıklılık ön plana çıkar diye düşünüyorum.Pistin uyumu bundan önceki yarışlarda geçerliydi,bence bundan sonra motorlar konuşacak.

  5. mclarenci mp4  avatarı
    mclarenci mp4

    podyumda ferrari ve mclarenler olacaktır. ferrari ve mclaren brezilyanın yokuşlarında redbull acemisini kolaylıkla yiyecektir.

  6. tickhi, alonso'nun adının geçmediği bir sayfa mı bıraktınız?

  7. O nerden çıktı dostum sokup durmayın şu diazı heryere görende bişey sanıcak

  8. Haber Redbull'un ama yine Alonso ateş altında??

  9. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    kahinimiz konuşmuş yine:D birilerinin duası kabul olsaydı gökten bişiler yağardı anlayan anladı:D

  10. ben seyircileri sormuştum. doğru vermek zorunda. gerçi bence böyle bir olay bir daha olmasın diye çocuğu yavaşlattılar.herşey alonso için ferrari bütün imkanlarını santanderin sponsorluğu kaçmasın diye(bence)alonsoya seferber etmiş durumda…

  11. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    2007 de raıkkonene nasıl yol verdiyse şampıyonluk için burdada alonsoya verecektir farkı yok

  12. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    bu pist ferrari ve redbula uytucaktır normal şartlar altında ben redbullarla bi kapışma benkliyorum ama atak yeme şanslarıda yüksek 2 önemli düzlük var bekleyip görelim

  13. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    kahinimiz konuşmuş yine:D…duası kabul olsa gökten kemik yağardı 😀

  14. Bakalım yarışta neler olacak.Yağmurlu olursa tadından yenmez o yarış.

  15. Vettel 1nci Webber 2nci Hamilton 3ncu Kubica 4ncu Diaz5nci sıralamalarda yarıştada Webber birinci olacak

  16. Bende Massa yine yol vermek zorunda kalırsa ne yapacaklar onu merak ediyorum. Alonso nun birkaç bavulu çalınırsa yarıştan önce şaşırmam.

  17. bu yarışta merak ettiğim bir konu var. brezilyalı seyirciler alonsoya nasıl davranacak?

  18. heyecanlı bir yarış olacak:)
    2008 de massa bitirdiğinde havalara uçtum. kısa bir süre sonra ben hariç evdeki herkes havalara uçtu:) ne yarıştı. 2007 nin yeri çok ayrı tabii:)

  19. Normal şartlarda bu iki pilot arasında 0.1 sn den fazla olmaz Q3 de.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir