Webber Hedeflerine Ulaştığını Düşünüyor

yazar:

kategori:

Blick’e konuşan Webber: “Tamamıyla rahatım ve son yarışları dört gözle bekliyorum”

Avustralyalı pilot, Kore’de yarış dışı kalana kadar lider konumda görünüyordu ama damalı bayrak sallandığında Alonso’nun 11 puan gerisine düşmüştü.

Webber: “Bu sezon beklediklerimden fazlasına ulaştım. Hedefimi zaten karşıladım”

34 yaşındaki pilot, Alonso’ya baskı uygulayarak ilk şampiyonluğuna ulaşma niyetinde.

Webber: “Ferrari burada hızlı olacak ama Fernando, motor durumu için endişeli olacaktır. Elimden geldiğince zorlayabilirim ve Brezilya’da her zaman güçlü oldum”


Yorumlar

  1. Webber havlu attı hayırlı olsun…

  2. ayrıca aracın ağırlığının dağılımında da problem oluşturabiliyor (Ferrari F60 ın gelişini durdurup 2010 hazırlıklarına daha erken başlamıştı)bu sistemi 2009 un son kısmında en gelişmiş haliyle Mclaren ortaya koydu ve büyük avantajlarını gördü ama sezon başındaysa iyi çalıştırılamayan sistem tamamen hayal kırıklığıydı

  3. King of the Formula1 FA avatarı
    King of the Formula1 FA

    Evet, bendende bir tebrik gitsin o arkadaşa. Bir de manşetten verirseniz tam olacak :))

  4. Gökhan Eroglu avatarı
    Gökhan Eroglu

    bu nasıl bir fotoğraftır böyle 😀 bu kareyi yakalayanıda, bunu habere ekleyeni de tebrik ediyorum:D

  5. Bilidğim isteyen kullanacak çünkü kersin avantajı olduğu kadar dez avantajıda var..Serhan acar bi yarışta anlatıyordu.. Aracın ağırlığına extradan katkısı var diye..Kers için 30kg lık bi alan düşüyormuş ve kers çok daha fazlasını kapladığı için net birşeye bağlanmadı diye biliyorum buna rağmen orta sınıf takımlardan bi tanesi galiba Williams ya da Sauber di biz kullanacağız demişti…Mclaren ve Ferrariden bu konuda bi konuşma geldiğini görmedim.

  6. murat levent avatarı

    Ulem schumi o baskıyı uygulayamadı hemde Alonsonun daha toy olduğu dönemlerde, sen nerenlen uyuglayacan. Motora gelirsekte hiç bişey olacağını zannetmiyorum. Olacak olsa çoktan olurdu, adam kaç yarıştır eski motorları kullanıyor.

  7. anlaşıldı mark takım senden vetteli desteklemenı istedi sende kabul ettın ve şimdi cıkıp ben hedeflerime ulastım diyorsun ama bu senın değil hornerin hatası olacak.

    Birde birşey sormak istiyorum cevaplayan olursa sevınırım 2011'de KERS mecburmu yoksa 2009 gibi isteyen takımmı kullanabilecek

  8. tamam anlaşıldı mark takım senden vetteli desteklemeni istedi sende kabul ettın ve şimdi cıkıp ben hedeflerime ulastım dıyorsun ama bu senın değil hornerın hatası.

    ben birde sunu sormak istiyorum cevaplayan olursa sevınırım 2011'de KERS mecburmu yoksa yıne 2009 gibi isteyen takımmı kullanıcak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir