Pirelli, Paul Ricard'daki Testi Tamamladı

yazar:

kategori:

En son 2006 senesinde turladığı Paul Ricard’da İspanyol pilot, toplam 315 tur attı, 1118 km. yol kat etti.

De la Rosa, pistin 3.551 km.’lik düzeninde uzun ve kısa sürüşlerde hem yumuşak hem de çok yumuşak lastikleri denedi ve tur zamanlarındaki istikrardan etkilendi.

De la Rosa: “Şimdiye kadar gördüğümüz en verimli test günlerinden ikisiydi. Kısa ve uzun sürüşlerde elde ettiğimiz tur derecelerindeki istikrardan özellikle ümitlendim. Bu da gösteriyor ki lastikler, üst düzey performansta sabit bir seviyeye çabucak ulaşıyor.”

“Derinlemesine incelemeye başladığımız bir takım ilginç çözümler oldu. Aracın ve lastiklerin mükemmel dayanıklılığının keyfini sürdük; böylece 1000 km.’den fazla yol kat ettik ve gelişim programında ileri yönde önemli adımlar attık”

Pirelli, gelecek hafta yine aynı pistte 2 günlük test yapacak.

Pirelli Motor Sporları Yöneticisi Paul Hembery: “Bir kere daha Pedro’nun bilgileri ve geri bildirimleri, Abu Dhabi’ye götürülecek ikinci hamuru sonlandırmak için bize değerli veriler sağladı. Bu ay Avrupa’daki testimizi tamamlıyoruz”

“Gelecek hafta Paul Ricard’daki testte, buradaki tesislerin imkânlarını kullanma avantajıyla ıslak ve geçiş lastikleriyle ilgili test programımızı tamamlayabileceğiz”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir