Şanghay F1 Pistini Geliştirmek Zorunda

yazar:

kategori:

Gelecek sene 8. kez Formula 1’e evsahipliği yapacak olan Şanghay pisti, takvimde yerini aldı ancak pistin FIA yetkilileri tarafından onaylanma koşuluyla kendisine yer bulabildi.

Auto Motor Und Sport’un haberine göre 2 defa aşırı yağmurdan etkilenen pistin bu konuda geliştirilmesi gerektiğini söyledi.

Bunun yanında pistin yüzeyinde de bazı tümseklerin olduğu ve bunun düzeltilmesinin gerektiği söylendi.


Yorumlar

  1. Yusuf  Hitay avatarı

    hayalimdeki takvim

    spa,monza,spa,monza,monza,spa,spa,spa,brezilya,spa ve spa

    tek bir seyirci aman ne sıkıcı takvim derse bende yorum işini bırakırım 🙂

  2. fia böyle güzel pistleri elinden kaçırarak hata yapıyor valencia'dan macaristandan çokmu memnunlar izlerken tv ekranını ikiye bölüyorum bu yarışlarda seside kapatıp diğerine veriyorum heyecan yok atak yok dönüp duruyorlar gidecek pistler belli macaristan ve valencia elimde olsa bahreyn'i bile çıkartırım. hayalimdeki takvim:avustralya,malezya,çin,san marino,ispanya,monako,türkiye,kanada,nurburgring,ingiltere,avusturya a1,belçika,monza,singapur,japonya,kore,brezilya,abu dhabi.

  3. MagicAlonso avatarı

    çok güzel yarışların olduğu benimde en çok sevdiğim pistlerden çin gp.gerekli düzenlemeleri yerine getireceklerdir.FİA yağmurdan bukadar korkuyorsa seneye muson lastiklerini de F1 e tekrar getirsin.artık biraz fazla yağmur yağınca yarışın durmasını yada güvenlik aracı arkasında dön baba dönelim oyunu oynanmasını istemiyoruz.

  4. Yusuf  Hitay avatarı

    son 10 yılda takvime girmiş en iyi 3 pistten birisi.

    bu pistlere kulp tacaklarına macaristana valensiyaya falan baksınlar, bu gibi salak pistler takvimdeyken ne diye zırt pırt güzel pistlere takarlar anlamış değilim.

  5. Kore onay aldı Şangay mı alamayacak. Gülerim sadece.

    Bana sorsanız Macau da yapılsın derim Çin GP si. Çok sevdiğim bir pist.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir