Webber'in Red Bull'u Bırakma Niyeti Yok

yazar:

kategori:

Dün Webber’in, takımın duygusal anlamda Vettel’i desteklediği yönünde gelen açıklamalarından sonra Christian Horner şok olduklarını söylemiş ve Webber’in Vettel kadar desteklendiğini ve bunun direkt olarak Dietrich Mateschitz tarafından söylendiğini belirtmişti.

Webber “Dün insanlar için sürpriz olmayan bazı yorumlar oldu ancak takım içerisinde hava kesinlikle iyi.”

“Bana teknik olarak iyi iş çıkarmamı sağlayan doğru insanlarla çok iyi ilişkiye sahibim  veen önemlisi bu.”

“Sürüşümden ve performansımdan keyif aldığım sürece ve önümüzdeki bir kaç ay içerisinde sürüş yapmayı unutmazsam, gelecek sene de burada olacağım.” dedi.


Yorumlar

  1. karakter:Bireyin kendi kendine egemen olmasını, KENDİ KENDİSİYLE UYUM İÇİNDE BULUNMASINI, DÜŞÜNÜŞ VE HAREKETLERİNDE TUTARLI, sağlam kalabilmesini sağlayan özellikler bütünü.türk dil kurumu karakteri böyle tanımlamış.evet webber kesinlikle karaktersiz bir adam.

  2. webber dün doğru dedi. vettel şampiyon olursa rb daha fazla sevinir. bu açıklamada da aksini söylememiş zaten. yani karakterle ilgili bir durum yok

  3. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    Aferin yaşlı kurt aynen devam pes etmek yok sezon performansın zaten bazılarına dersini vermeye yetti fazlasıyla, takma kafana bak işine….

  4. serdar yakut avatarı

    webberin iki gündür yaptığı açıklamaların ardından karakterinden şüphe ediyorum.dünkü yaptığın nankörlüğün ardından umarım şampiyon olamazsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir