Head: "Pol, Williams İçin İtici Güç Oldu"

yazar:

kategori:

Nico Hulkenberg’in ortaya koyduğu muhteşem performans, sıralamanın son seansında Alman çaylak pilotun 1 saniye fark ile pol pozisyonu elde etmesini sağladı. Bu sonuçla Williams, 2005’te Nurburgring’de Nick Heidfeld ile aldıkların polün ardından bir yarışa tekrar ilk sıradan başlayacak.

BBC’ye konuşan Patrick Head: “Cumartesi için şampanya vermiyorlar ama takım için harika bir sonuç”

“Fabrikada ve buradaki herkes, geri dönüp önde giden bir takım olma adına zorluyorlar ve bu, herkese iyi bir itici güç sağladı”

Head ayrıca Hulkenberg’in başlarda oluksuz lastiklere geçme konusunda kararsız kaldığını ama tecrübeli Rubens Barrichello’nun değişim yapmasının ardından cesaret bulduğunu belirtti.

Head: “İlk Rubens kuru zemin lastiklerine geçti. Lastik seçiminde Rubens çok tecrübeli.”

“Nico, kuru zemin lastikleri için yeteri kadar iyi olmadığını düşünüyordu ama yarış mühendisi Tom McCulloch, ona Rubens’in kurularla çıktığını söyledi. Nico da onu takip etti ve işi gediğine oturttu, gerçekten işi başardı. Muhteşem bir şey”


Yorumlar

  1. serdar yakut avatarı

    bu polde emeği geçen herkese teşekkürler.harika bir iş çıkardınız.umarım hulkenberg gidiyor pastor geliyor efsaneside bitmiştir.pole almasa belkide böyle bir yetenek takım bulamayacaktı.neyse unutalım bunları.şimdi kutlama zamanı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir