Ecclestone'un Veliaht Adaylarından Birisi Daha Söylentileri Yalanladı

yazar:

kategori:

Formula 1’in Patronu Bernie Ecclestone’un yerine geçebileceği düşünülen isimlerden birisi daha bu söylentileri yalanladı.

Flavio Briatore’nin 77 yaşındaki Ecclestone’un emekli olmaya karar verdiğinde yerine geçeceğini yalanlamasının ardından Ecclestone’un yakın arkadaşı ve iş ortaklarından birisi de bu görevi üstlenmeyeceğini söyledi.

Ecclestone’un yakın arkadaşlarından olan Alejandro Agag GP2’de bir takım ortağı, Ecclestone ve Briatore’nin futbol takımı liderliğinde destekçi ve aynı zamanda İspanya’da Formula 1 yayın haklarını elinde bulunduruyor.

Cadena SER konuşan Agag "Ecclestone’un yerine geçme ihtimalini görmüyorum ve ben onun yerini dolduramam. O çok dahi birisi. O artık her iki haftada bir gerçekleştirilen gerçek bir global şov meydana getirdi arkadaşlarıyla." dedi.

Ancak bazı çevreler dünya politikasındaki deneyiminden dolayı 37 yaşındaki Agag’ın Ecclestone’un yerini iyi dolduracağını düşünüyor.

Bu arada Agag, İspanya’da Alonsomania çılgınlığı başlamadan önce Briatore’nin kendisine Formula 1 yayın haklarını satın alması tavsiyesinde bulunduğunu açığa çıkardı.

Agag "Kimse bunu istemiyordu ancak Briatore, Alonso’ya güveniyordu ve F1’in İspanya’da işe yarayacağını garanti etti." dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir