Takımlar Brezilya'nın Takvimde Kalmasını İstiyor

yazar:

kategori:

Jenson Button’un Sao Paolo’da cumartesi günü yaşadığı saldırıdan sonra padokta çıkan söylentiler, ülkenin yarışı kaybedebileceği şeklindeydi.

Bu iddia önce Bernie Ecclestone tarafından reddedildi, daha sonra ise takım patronları reddettiler.

Mclaren’den Martin Whitmarsh “Adil olmamız gerekirse organizatörler dışarıda yaşananlardan sorumlu tutulamazlar, onların da yapabileceklerinin sınırı var. Bu tür olayları yıllarca duyduk ve bu sene 5 ayrı olayın yaşandığını duydum. Ve bu olaylarda makineli silahların olduğu söylendi. Bizi endişelendiren bu.”

“Ancak Brezilya önümüzdeki dönemde Dünya Kupasına ve Olimpik Oyunlara evsahipliği de yapacak ve bu konuda sıkı çalışacaklarına eminim.” dedi.

Ferrari’den Stefano Domenicali “Dürüst olmak gerekirse sadece burada tehlike altında olduğumuzu söyleyemem. Dünyanın bir çok yerinde kötü bir şeyler olabileceğini biliyoruz.”

“Burada ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan organizatörlere teşekkür etmeliyiz ve bunu olumlu bir şey olarak ön plana çıkarmak istiyorum çünkü bu hafta sonu bazı sorunların olduğunu biliyorum.”

“Biz ekstra önlemler almadık, normal bir şekilde davrandık ancak Brezilya’daki atmosferin muhteşem olduğunu da söylemeliyim.”

“Burada herkes Ferrari’yi destekliyor ve bunu asla unutmamamız lazım. buradaki taraftarlar Formula 1’e, Brezilyalı sürücülere ve markamıza tutkuyla bağlılar.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir