Hamilton, Webber'in Şampiyonluğundan Yana

yazar:

kategori:

Hamilton “O, bu sene harika iş çıkardı. Takımı ona konumunu söyledi ve tüm zorluklara karşı pozisyonunu korudu. Bana göre harika iş başardı.”

“Mark, (Singapur’da)benimle olan teması dışında bu sene oldukça iyi şeyler başardı.”

“Ancak Vettel de inanılmaz hızlıydı ve Fernando sezonun sonuna doğru sağlam iş başardı bu yüzden herhangi birisine gidebilir.” dedi.

Ayrıca Alonso hakkında Mirror’a konuşan Hamilton “Eğer kazanırsa, geçmişin harika isimleriyle aynı yolda yürümeyi hak etmiş olacak.” dedi.


Yorumlar

  1. mehmet ceviz avatarı

    olursa hamilton olsun;olmazsa alonso olsun.alonso 2 şampiyonluğundada kendi göbeğini kendi kesti.2008 dede hamilton sonvirajda kendi göbeğini kendi kesti.webber önde olamazsa vettelin yolvermesini bekleyecek.vettel önde olursa alonso ve webberin kaybetmesini bekleyecek.alonso ise kendi işini kendi görmek zorunda.

  2. 08Alonso| SF avatarı

    Formula1 padoğunda çoğu kişi interlagostan daha az uyacağını söylüypr RedBull'a bu pistin.
    Ama bekleyip görelim CTesi günü nü.

  3. 08Alonso| SF avatarı

    Bende Vettel şampiyon olacağına Hamilton'un şampiyon olmasını yeğlerim.
    Ama öncelik Webber'de..:)

  4. 08Alonso| SF avatarı

    Bende Vettel şampiyon olacağına Hamilton'un şampiyon olmasını yeğlerim.
    Ama öncelik Webber'de..:)

  5. 08Alonso| SF avatarı

    FA şampiyon olsadaa olmasadaa her zaman kraldır, haklısın 😉

  6. 08Alonso| SF avatarı

    @Turbo (spa2000); Ama bırak artık hak edeni etmeyeni. Bana görede Button hak ediyor takım arkadaşına yol verdiği için vs. Eee n'pacaz şimdi kimse şampiyon olmasın mı?

  7. merak etme eğer RedBull duble yapar ve VEttel'in Alonsonun konumuna göre şampiyonluk şansı olmazsa Webber eğer gerideyse öne geçirilir.

  8. katılmadan edmiyorum özellikle hamilton olsun kısmına 😀 olmaz diye bişey yok 😀 bi bakmışın üç pilot sıralamalara dahi çıkamamış arka sıralarda kapılırken yarış dışı kalmış 😀 hamilton da kazanmış 😀 rüyamda gördüm olacak 😀

  9. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    yok beee, biz kasap a minnet edeceğimize keser yeriz…

  10. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    Vettel olmasında kim olursa olsun :)))) hamilton a bile razıyım….

  11. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    sezonun 2.yarısında hamiltonu 2 ye bölüp 4 e katladığı için hakediyo anladın?

  12. Webber geçen senenin Bursasporu gibi bence bütün grid sevinecektir onun şampiyonluğuna

  13. bana göre sampıyonlugu webber hakettı sonuna kadar takım ıcınde vettel tutulmasına ragmen onunla mucadele ettı ama arac gucu anlamında alonso hakettı cunku daha yavas aracıyla alabılecegı maksımum sonucları hep aldı bekleyıp gorecegız artık

  14. Ertan Akkaş avatarı

    İlginç =)

  15. yarışacağı takım arkadaşını bile seçebilen, diğer pilotlar simülasyonda araç sürerken kendisi reklam çekimlerinde kendi aracını gerçek koşullarda test eden, takım arkadaşını kendi takımına resmen aşağılatan, resmi bir hileden kayıpsız çıkan bu adam şampiyonluğu ne kadar hak ediyorsa…..

  16. yeğen naaptın sen ya:)))

  17. Starscream_Ferrari avatarı
    Starscream_Ferrari

    Koskoca f1 in efsaneleri diyor Alonso en iyi pilot diye onlarama inanacaz,yoksa

    haber sitelerinde eline kalvyeyi alanın Avrupaya batıya saydırdıoğı gibi

    burdada,eline klavye alan,adsl bağlatıp hamdi gibi tiplerin yaptığı f1 yorumlarınamı.

    sen kimsinde Alonso nun şampiyonluğunu yargılıyorsun.Önce senin ruhsuz adamın 2007 için diğer üç pilota teşekkür etsin.Artık öyle bir noktadayımki Alonso ve Ferrari yi desteklemeyenlerden,o trt ye çıkardıkları ecüc mecüc tiplerdern bu sitedeki insanlardan okadar nefret ediyorumki.ölüyorum deseniz yüzünüze bakmam.o kadar kin duyuyorum.umarım hepiniz cehennemi boylarsınız.yalvarıyorsunuz Alonso olmasın diye.O kadar kuyruk acınız var.hepinizden nefret ediyorum.O kadar rezil insanlarsınızki insan demek bile gelmiyor içimden.Umarım Alonso şampiyon olur.Hepinizin canı cehenneme iğrenç mahluklar.hamdi gibi elin ayısını bile seversiniz sizi tempra yapıyor diye.zır cahiller.

  18. Az önce 'Button: "Alonso'nun Şampiyonluğu Tartışmalı Olabilir" ' başlıklı haber ve şimdi de bu haber… Bugün bende mi sorun var bilmiyorum ama bu iki haberin içeriği başlıklarla pek uyuşmuyor gibi.

  19. Starscream_Ferrari avatarı
    Starscream_Ferrari

    şampiyonlu haketmeyen tek pilot lewis.ve f1 i haketmeyen kişide sen.Bu yorumu trt hamdi olduğundan emin olduğum için yapıyorum.

  20. Starscream_Ferrari avatarı
    Starscream_Ferrari

    Onu sana sormayacaklar cahil,tükenmez kalemle yazmış pilotunun ismini birde zuhaha

  21. Starscream_Ferrari avatarı
    Starscream_Ferrari

    Evet Alonso da var Lewis te yok =)

  22. Şampiyonluk şansı olan pilotlardan bu fırsatı muhtemelen tekrar yakalayamayacak olan Mark Webber. Hamilton bu konuya değinmiş.

  23. Ben zaten pilotun şampiyonluk şansı kalmayınca başkalarını destekleyen açıklama yapar anlamış değilim. Senin rakibin hepsi sonuçta. Yok o kazansın bu kazansın. Bir şampiyona yakışmıyor bence.

    Sen ben olamıyorsam kim olmuş beni ilgilendirmez diyeceksin.

  24. burak bocek avatarı

    Pardon Sertuğ haklısın çok hızlı yazmaktan sürekli yazım yanlışı yapıyorum iyi ki ekledin oraya yoksa ifadem baya komik oluyor:)

  25. hamdi toprak avatarı

    valla alonso olmasında kim olursa olsun çünkü şu anda gridde şampiyonlugu hak etmeyen tek pilot alonso bence

  26. Tarihin en genç 3 dünya şampiyonluğuna sahip pilotu ünvanını da alacak Alonso, bu da bi dip not olsun 🙂

  27. hayatta herkes kendine en ciddi rakip gördüğü kişinin başarılı olmasını istemez. klasik bir açıklama. eğer webber 2 şampiyonluk alonso 0 şampiyonluk olsa idi tersini söylerdi. hayat böyle hoş karşılamak lazım. sevip sevmemesi ile pek alakası olduğunu düşünmüyorum. insanoğlunun ruhuna Allah kendi ruhundan iyiliği üflemiştir. bundan dolayı olsa gerekki tesadüfen bir karşılaşmanın ortasına denk gelsek ilk başta mağlup durumda olanı tutarız. insanoğlu iyidir iyi.

  28. burak bocek avatarı

    Hamilton şahsi fikrini söylemiş 2008 de Kubica ve Alonso,Massa'dan yana tavır almışlardı.En azından Button gibi şaibe maibe gibi zırvalamamış.Bir yanda en genç dünya şampiyonluğu sıfatını kaptırma ihtimali var diğer yanda tarihin 3 kez dünya şampiyonu olabilecek bir pilot öbür yanda ise kariyerinin sonlarında bir şampiyonluk almak isteyen.Bakalım hangisine gülecek felek.İlgiç bir istatistik ise son 10 yılda ilk yarışı kazanan ve Monakoda kazanan yüzde %70 şampiyon bitirmiş.Bahreyn 5 kez yapıldı bu sene şampiyon belli değil ama 4 yarışın 3ünü kazanan sezonu mutlu sonla bitirmiş Massa hariç 2008

  29. Kişilik farkı ama sonuç aynı 🙂 Ben de haberin başlığını gördüğümde aklıma Alonso'nun 2008'deki Massa'yı destekleme açıklaması geldi.

    Ama son cümlesi takdiri hak ediyor, rakibini öven açıklamaları son zamanlarda pek fazla duyamıyoruz.

  30. Yaklaşık 14 saat önce Hamilton'un o açıklamasını konu ile ilgili farklı bir haberde yazmıştım. =)

  31. Kişilik farkı.

  32. "abu dabi red bulla interlagostan da çok uyuyor" diyosun… bunu ilk kez senden duyuyorum halbuki herkes ferrari ye daha uygun diyor.

  33. Starscream_Ferrari avatarı
    Starscream_Ferrari

    Ayrıca Alonso hakkında Mirror'a konuşan Hamilton "Eğer kazanırsa, geçmişin harika isimleriyle aynı yolda yürümeyi hak etmiş olacak." dedi

    Bir pilotlarının yorumuna bakıyorum,birde onu tutan fanatiklere.Sonra diyorumki ya boşver sen onları,bu adam kaybetmeyide biliyor.Ama Webber'i istemesi normal.Alonso kazanırsa 3-1 olacakki umarım olur,Vettel kazanırsa 1-1 olacak.Webber kazanırsa 2009 daki gibi unutulup gidecek yada 1997 gibi.

  34. efendimayin  avatarı

    Webber bence sıradan bir pilot şampiyon olmasıda değiştirmez bunu. Şampiyonluğu hakeden alonsodur.

  35. Bunlar boş laflar ipler red bullun elinde kendi göbek bağlarını kendileri kesicekler zaten hamiltonun yardımlarına da ihtiyacları olucağını sanmıyorum.vettel hariç tabii

    Şuanki durumda interlagos gibi motor pistinde(son turlar hariç tabii ama zaten ikisi de devir kısmışlardır muhtemelen) bile 0.5 saniyeye yakın ferraiden daha hızlılar.muhtemeldir ki abu dabide de fark aynı kalıcak.abu dabi red bulla interlagostan da çok uyuyor.bekleyip göreceğiz hafta sonuna colayala cips stoklamaya devam

  36. benzer açıklamanın daha taraflısını alonso 2008 de yapmıştı , açıkça massanın şampiyon olması için yardım edeceğini söylemişti. onun o açıklamasının yanında bu çok masum kalmış…

  37. gökhan aydın avatarı
    gökhan aydın

    hangi f1 sitesini açsam hep aynı saçma umut kokan garip yorumlar var.
    bazılarının tek tesellisi.
    biri de çıkmış demezmi Alonso şampiyon olursa şaibeli olacak..
    sen 2009 da difizörlerinle 6 yarış sonra artık ben sıkıldım kazanmaktan f1 tat vermiyor demiyormuydun..

    sezonun 2. yarısında ise baricelloya takım emri dayatması yapıp yer vermesini istemiş ve sert tepkiyle karşılaşmıştın bu ne perhiz bu ne lahana turşusu sayın Button, efendi o şaibe olmadı bumu oldu.

  38. watercolour avatarı

    Hamilton onu yapamaz ama belki alonsoyu geçip onu 5. sıraya iterse ozaman alonso fanları icin ne olur, onu buraya yazamam uygun değil 🙂

  39. 08Alonso| SF avatarı

    1-Hamilton
    2-Webber
    3-Vettel
    4-Alonso

    Hamilton kral olur Alonso Fanları için :))

  40. mehmet aslan avatarı

    'eğer kazanırsa,geçmişin harika isimleriyle aynı yolda yürümeyi hak etmiş olacak'
    işte budur.

  41. Az öncede söylemiştim. Mc laren nin alonso nun şampiyonluğunu istememesini anlayışla ve saygıyla karşılarım. Lewis güzel konuşmuş. Bazıları gibi zırvalamamış.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir