Amerika GP'nin Dönüşü İçin Yeni Bir Sponsor Şart

yazar:

kategori:

Indianapolis pisti patronu Tony George’a göre gelecekte Formula 1’in tekrar buraya dönmesi için yeni bir sponsor gerekiyor.

2000 sezonunda sonra ilk defa bu sezon Amerika GP olmayacak. Geçtiğimiz sene George ve Ecclestone’un anlaşamaması üzerine pist takvimden düşmüştü.

Geçtiğimiz günlerde yarışın 2009’da tekrar takvime döneceği söylentiler arasındaydı ancak George tüm spekülasyonlara rağmen daha temkinli.

George pistin yarış için gerekli sponsorları kazanamaması halinde Formula 1’in dönmeyeceğini söyledi.

Normalde pistler isim sponsorlarından ya da kenarlardaki reklamlardan gelir elde edemiyor olsada George Ecclestone’un istediği sponsorları getirmesi halinde yarışı geri kazanabilir.

1070 the Radio Fan adlı radyoya konuşan George "Formula 1’in geri gelmesi tamamen doğru sponsorların bulunmasına bağlı. Geri kazanmak için organizasyonun finansal gelişimini sağlamalıyız. "

"Sponsor olmadan bunu yapamayız. Bu yüzden ilgilenebilecek bazı yerler ile görüşüyoruz. Eğer Bernie’ye teklif götürebilirsek bu 2009’da olabilir." dedi.


Yorumlar

  1. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Güç açısından mclarene bayağı büyür zaten büyük takımdı griddekilerle farkı bayağı açar hem finansal olarak hem teknoloji olarak hemde politik çevre olarak

  2. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Microsoft f1 e girecekmiş zaten oldu olacak amerika gp sinede sponsor olur iş hallolur fakat ecu üretiminde olduğu gibi f1 ede mclarenle girerse çok acayip birşey olacağı kanaatindeyim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir