Mercedes: "Gerçek Schumi Yolda"

yazar:

kategori:

Schumacher, özellikle sezonun orta bölümündeki yarışları nedeniyle çok sert eleştirilere maruz kalmış ve bu sene sonunda spordan tekrar emekli olacağı iddia edilmişti.

Ancak özellikle Singapur’dan sonra Schumacher’in performansında gözle görülür değişiklik oldu ve son 3 yarışta 4, 6 ve 7. sıraları elde etti. Bu yarışların ikisinde ise açık bir şekilde takım arkadaşı Nico Rosberg’den daha hızlıydı.

Ross Brawn “Michael’in performansından çok az bölümü gördük ve açılan pencereler artık daha sık açılıyor.”

“Özellikle son yarışlarda çok iyi iş çıkardı. Bu performans penceresini görüyoruz ve artık performansı daha sık ve açık bir şekilde görünüyor.”

“Henüz tüm sene açısından memnun olduğumuzu söyleyemeyiz ancak gelecek sene için iyimser olma konusunda daha fazla nedenimiz var.” dedi.

Norbert Haug “Detaylara bakarsanız öne çıkan bir çok şeyi görürsünüz.”

“Michael’in geçiş lastikleriyle neredeyse en hızlı zamanı kaydettiğini gördüm. 2. sıradaydı ve Lewis Hamilton’a çok yakındı. O an herkes geçiş lastiklerindeydi.”

“Açık bir şekilde doğru yolda ilerliyoruz ve gelecek sene daha iyi bir araç hazırlarsak daha iyi görüneceğimize eminim.”

“En iyi olandan sadece % 1 eksikseniz, muhtemelen 8 veya 10. sıradasınız.”

“İyi bir adım atmamız lazım ve doğru yolda ilerlediğimize eminim.” dedi.

 

 


Yorumlar

  1. RIDVAN ERDEM avatarı

    bu ne demek simdi ya? "gerçek Schumi yolda" … Sanki araba grid'in en hizlisi anasini satayim :)) Ayrica saçma bi demeç,ne yani bugüne dek yarisan Schumi çakmasimiydi da gerçegi yolda gelmek üzere olsun??

    Aah Mercedes Ah,7 kez dunya sampiyonu olmus adami bi avuç gazeteciye malzeme ettiniz… yaziktir günahtir tühtür…

  2. Mercedes in acemice yaptığı hataları ututuyorsun. Halbuki saymakla bitmez.

  3. rosberg den bahseden var adıda jet man.adeta roman yazdı rosbegle ilgili.
    hatta rosbergin;kimi ve alonso ayarında bir pilot olduğunu bile iddia etti.daha sezon başlamadan.kendisi kimi cidir.şu anda rosbergi desteklemektedir.rosbergin şampiyon olmak için şu anki gibi rbr gibi bi arabayada ihtiyacıda yok.şu anki ferrari gibi bir aracı olsun yeter adamım rosberg gerisini halleder.

  4. mehmet ceviz avatarı

    gerçek şumiye bile ihtiyaç yok enaz mclaren kadar hızlı bir araba olsun yeter.heleki redbull gibi olursa webber gibi sıradan bir pilot,vettel gibi acemi son yarışa şampiyonluk umuduyla giriyorsa ve horner gibi bir kişinin yönettiği takım markalar şampiyonu oluyorsa;mercedes ve şumi 2011 de son 3-5 yarışa şov amaçlı çıkar.yeterki newey dehasının yaptığına yakın bir araç yapılsın.

  5. mercedes seneye başa güreşebilmeli en azında yarışlar kazanmalı.aksi takdirde schumi tekrar kendi isteğiyle emekli olur.rosberg de başka takıma transfer olur rosberg birçok takımın ilgisini çekmeyi gayet iyi başardı.

  6. 18 yarış dökül çaylaklardan daha kötü sürüş yap 1-2 yarış üstelerde yer al sonra seni göklere çıkarsınlar. Rosberg' den bahseden varmı adama harikalar yaratıyor dökülen araba ile

  7. şumiye bakarmısın:) 30 yaşında gibi duruyor. son derece sağlıklı fit bir vücut. bakışlar özgüven iyimser tavırlar. ve yanında mütevazi dahi akıllı az konuşan çok işi yapan elalemin etlisine sütlüsüne karışmayan sadece kendi hatalarını hata olarak gören gerçek imrenilecek örnek bir karakter brawn. ve arkasında bu zamana kadar ne yapmışsa en iyisini yapmış veya yapmaya çalışmış kaliteden dürüstlükten asla ödün vermemiş bir dönem yıllık cirosu türkiyenin ihracatından(hangi yıl hatırlamıyorum ama 224 milyar alman markı ciro)fazla olmuş dünya çapında bir marka mercedes…
    başarılı olurlar düşüncesindeyim.

  8. gelecek sene mercedes süpriz bir araç yaratırsa şaşırmayın. kaynakları çok iyi ve bu senenin gelişimini tamamen gelecek seneye aktardılar..

    gelecek sene güçlü bir "mercedes & schumi" kombinasyonu gelecektir..

  9. Roos brawn senin yetenegin belli schumininde o super ucluden sadece jean tood yok aranizda ama siz ikinizde gerekeni yapabilecek insanlarsiniz mercedes yeni sezonda bu seneki ferrari veya mc laren yada bunlara yakin bir arac yapsin redbul kadar hizli olmasada olur bakin bakalim sampiyon kac hafta onceden belli oluyor milletin gozleri acilsin ortalik pilot gorsun schuminin sampiyon olmasi icin redbul gibi bir araca gerek yok yeterki ondekilere yakin olsun yeterrrrrrrrrrrrrrrrr

  10. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Schumacher Zaten Gerçek Schumacher Gerçek Olmayan Mercedes..

  11. Schumi yolda da asıl sizden ne haber o daha önemli. Yaptığınız taktik hataların haddi hesabı kalmadı artık Brezilya'da tüy diktiniz, Schumacher'den önce bence siz kendinize bi çeki düzen verin.

  12. 08Alonso| SF avatarı

    Gerçeği sahtesi hiç fark etmez o bir MSchumacher! 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir