Schumacher, Abu Dhabi'deki İlk Yarışı Öncesinde Heyecanlı

yazar:

kategori:

Schumacher “Sao Paolo’da dışarıdan pek fazla görünmese de oldukça cesaretlendiren bir hafta sonu geçirdik çünkü sıralama ve yarış performansımız memnun ediciydi. Abu Dhabi’deki son yarış hafta sonu benim için heyecanlı olacak çünkü ilk defa bu etkileyici pistte yarışacağım.”

“Açıkçası medya ve taraftarların odak noktası şampiyonluk mücadelesi olacak bu yüzden biz sakin bir şekilde kendi işimize odaklanacağız. Takımdaki herkesin son yarışta iyi performans göstermeye odaklandığına eminim.” dedi.

Nico Rosberg “Geçen senenin sonunda Yas Marina’ya ilk ziyaretimden gerçekten keyif almıştım. Pist, pit çıkışındaki olağan dışı yapısıyla oldukça yegane bir şekle sahip ve yarışın gündüz/gece modunda olması bu yarışı diğerlerinden ayırıyor.”

“Brezilya’da tekrar puanlar kazanmak güzeldi ve bizim için daha güçlü olacak gelecek sene öncesinde son yarışı iyi bir sonuçla tamamlamak istiyoruz.” dedi.

Ross Brawn “Sezonun son yarışı, Abu Dhabili ortaklarımız ve Aabar sponsorumuz nedeniyle bizim için kendi evimizdeki bir yarış olacak. Yas Marina pistini ilk ziyaretimizde oldukça etkilenmiştik ve şampiyonluk mücadelesinin sona ereceği hafta sonunun oldukça heyecanlı geçmesini bekliyoruz.”

“Mercedes GP Petronas takımı, Brezilya’daki çift araçlı puanların ardından tamamen gelecek seneye odaklanmadan önce aynı şekilde güçlü sonuç almak istiyor.” dedi.

Norbert Haug “Hâlâ 4 pilotun şampiyonluk mücadelesinin içerisinde ter aldığı sezonun harika bir şekilde sona ermesi için sabırsızlanıyoruz. Abu Dhabi, hissedarlarımız nedeniyle takımın kendi evindeki yarışlarından birisi. Aabar’ın merkezi burada.”

“Takım, mevcut teknik paketle en iyi sonucu alma hedeflerinden vazgeçmedi ve daha hızlı araçlara sahip sürüclerden sorun yaşayan olursa hemen orada olmak istiyoruz. Bu, çok uzun ve zorlu bir sezon geçiren takımımız için iyi bir ödül olur.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir