Button, 1 Numarayı En İyi Şekilde Teslim Etmek İstiyor

yazar:

kategori:

Button “Açıkçası geçen hafta sonu  Brezilya’da sürücüler şampiyonasının dışında kalmak kötüydü ancak ben kendi yarışımdan çok keyif aldım ve çok eğlenceliydi. Bu hafta sonu da iyi bir yarış çıkarmak için sabırsızlanıyorum.”

“Geçen sene Abu Dhabi’de benzer bir şekilde iyi sonuç almıştım. Son yarış öncesinde şampiyon olduğum için omuzlarımdaki baskı kalkmıştı ve serbest bir şekilde yarışabilecektim. Harika bir sürüş yaptım ve en sonuna kadar Mark Webber’le mükemmel müadele edip yarışı podyumda tamamladım.”

“Bu sene de iyi bir sonuç almayı hedefliyorum. En önemlisi ise dünya şampiyonluğunun 1 numarası ile son yarışım olacak, ne yazıkki. Tüm sene bu numarayı taşımak büyük bir öncelik ve şerefti ve bu numarayı mümkün olan en iyi şekilde teslim etmek istiyorum.”

“Gerçekten harika bir yarış geçirmeyi istiyorum ve umarım dünya şampiyonası görsel bir şekilde sona erer.” dedi.


Yorumlar

  1. brawn gp aracı senin piyangondu sen 1 numara falan değilsin zaten.

  2. Geçen sene de iyi başladığı sezonda istikrarı sağlayamadı bu sene de aynısı oldu.Belliki Jenson da devamlılık sorunu var.Lewis ile kıyasladığımızda Jenson daha az hata yapan limitleri zorlamayan bir yapıya sahip Lewis Jensona oranla daha agresif ve limitlerin üstüne çıkan bir pilot ve fark burada ortaya çıkıyor.Zaten hepimiz Lewis in Jenson u yeneceğini tahmin ediyorduk ama ben ortada "eze eze" lik bir durum göremiyorum.Ayrıca 2009 daki şampiyonluğuna yapılan kötü atıfları da kabul etmiyorum.

  3. iyiki şampıyon oldun he oda gecen sene meydanı boş buldn ondan.:)))

  4. kardeşim sizede pilot beğendiremyorlar bu ne yahu.alonso vardı eze eze(!) yendiniz, heiki vardı dişinizin koğuna yetmedi, button geldi o böyle.bence siz ikinici bir araç yarıştırmayın baksanıza size gelen her pilot lewise madara oluyor.tek araçla döner durursunuz.

  5. Adam geçen sene uçak biletini kendi alıyormuş. Öyle bir takımda şampiyon oldu. Çok istikrarlı yarıştı. Bu senede yeni bir takımda ilk senesi ve ne çok iyi ne çok kötü yarıştı.

    Son yarışta galibiyet için şavaşmanı bekliyorum.

  6. Aysel Cildaş avatarı
    Aysel Cildaş

    Button sen halen konusuyormusun,yok neymis 1 Numarayı En İyi Şekilde Teslim Etmek İstiyormus.1 numara senden geçeli tarih oldu sadece sembolik olarak aracinda var.Lewis seni ezdi bu sene hatalari ve sansizliklari olmasa belki senin puanini ikiye katlardi geçen yil kurallardaki bosluklardan yararlanan super bir araç ve takim destegiyle sampiyon oldun,onumuzdeki yil Mclarendeki son senen olur daha sonrada 1-2 yil kuçuk bir takimda takilirsin kariyerin biter,2009 sampiyonlugunuda torunlarina ballandira ballandira anlatirsin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir