Webber: "Son F1 Yarışım Değil"

yazar:

kategori:

Şampiyonluk mücadelesi veren Avustralyalı sürücünün Red Bull ile arasın son yarışta yaptığı açıklamalarda biraz gerildi ve bazı spekülasyonlar, Webber’in bir senelik anlaşması daha olmasına rağmen Red Bull’la devam etmeyebileceği yönünde.

Auto Motor Und Sport’a konuşan Webber “Yarıştan önce hâlâ midemde ağrılar oluyor. Yarışlarda yenilip yenilmemeyi takmadığım zaman sporu bırakacağım.” dedi.

Webber, yıllardır evinden uzakta olmanın kendisi için zor olduğunu da ifade etti.

Webber “Yarışçı hayatta çok çaba göstermek ve bazı şeylerden vazgeçmek zorunda.”

“Rakiplerimi Avrupa’da yaşıyorlar ve yarışlar arasında evlerine gidebiliyorlar. Ancak ben Avustralya’da yaşıyorum ve belki 5 haftada bir gidebiliyorum. Yine de hâlâ motivasyona sahibim.” dedi.

Webber 2011 sonrası için de yorum yapmaktan kaçındı.

Webber “Ben genel olarak yıl yıl plan yapıyorum.” diyerek daha fazla açıklama yapmadı.

Webber ayrıca kendisi için emekliliğin çok da uzakta olmadığını hissettiğini söyledi.

“Bu konuda biraz endişeliyim. F1’deki herkesin yaşamını spor belirler. Pazartesi sabah kalktığınızda takım tarafından gönderilen verileri bilgisayarınızda incelersiniz.”

“Ardından telefonda yarış mühendisimle görüşürüm. Emeklilik ile hayatınız tamamen değişir.”

“Yeni bir deneyim olacak. Hayatınızın çoğunu yarışlar dışında bir şey yapmadan geçirirsiniz. Ben henüz o bölüme geçmedim ancak gerçekten doğru zamanda bunu yapmak istiyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. Gökhan Eroglu avatarı
    Gökhan Eroglu

    webber sen bu haftasonu şampiyon ol. sonra emekli ol. sonra da yerine kimi gelsin:) bunu istediğimden dolayı bu hafta sonu şampiyon olmanı diliyorum…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir