Schumacher, Şampiyonluk Mücadelesinden Etkilendi

yazar:

kategori:

Vettel’in gerekli olması halinde Mark Webber’e yerini vermesi konusunun adil olup olmadığının sorulması üzerine Schumacher “Bu sizin neyi adil görüp görmediğinize bağlı. Açık bir şekilde hızlı olduğunuz yarışı kazanmanız adil değil mi? Bunun adil olmadığını söylenmesine katılamam.”

“Önemli olan neler olduğunu görürken çok heyecanlanacağız ve benim için daha heyecanlı olacak çünkü Vettel’in kafasında neler geçiyor bilmiyorum.”

“Takımların her yaptığı şeyde, olayları idare etme konusunda farklı görüş açıları var. Hockenheim’da çok açık bir açıklama yaptım ve bunu değiştirmek için bir neden görmüyorum.”

“Bu sene hepimiz için farklı şeylerden dolayı çok heyecanlı bir sene. Böylesine 3, hatta matematiksel olarak 4 pilotun mücadelenin içerisinde yer aldığı bir şampiyona hatırlamıyorum.”

“Bir çok inişler ve çıkışlar, beklenmedik şeyler oldu ve bu mücadeleyi yegane, çok ilginç ve heyecanlı yaptı. Bana göre son yarışı izlemek ve sonucu görmek heyecanverici olacak.”

“Bu pilotların neler hissettiğini biliyorum ancak herkes odaklandı ve herkes durumu adil bir şekilde idare edebilecek kadar deneyimli ve profesyonel.”

“Kimin kazanacağı konusunda ise iddia oynayamam. Ben sadece aracımızdaki sorunları çözdüğümüz ve performans kazandırdığımız için mutluyum ve  sonuç ne olursa olsun sezonun son yarışı için sabırsızlanıyorum.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir