Alonso: "Daha Hızlı Olabiliriz"

yazar:

kategori:

Günü üçüncü sırada tamamlayan Fernando Alonso “Hafta sonu bizim iç,in iyi başladı. Mühendislerimizin bu gece değerlendireceği oldukça fazla veri topladık. Cuma günü yapmanız gereken ilk iş her şeyi kontrol etmektir. Otomobil  simülasyondaki gibi tepkiler veriyor mu diye bakıp, ayarları değiştirerek ve aerodinamik yere basma gücü seviyelerini ayarlayarak performansı geliştirmeye çalışırsınız. Biz de bu üç saat içerisinde tam olarak bunları yaptık.””

“Otomobilimizin rekabet seviyesinden fazlasıyla memnunuz ve sürüş gerçekten kolay. Ama hâlâ daha hızlı olabilmek için potansiyel var. Yarın sıralamaların çok yakın geçeceğini tahmin ediyorum. Umarım Red Bull’lara daha önce olduğumuzdan daha yakın oluruz.”

 “Yarış içinde oluşabilecek senaryoları konuşmanın bir anlamı yok. Biz işimize odaklanmalı ve nasıl daha hızlı gidebiliriz diye düşünmeliyiz.” diye konuştu.

 


Yorumlar

  1. fernandoalonso diaz avatarı
    fernandoalonso diaz

    fernando alonso ya pole positionu alsın yada 3.olsun çünkü abu dhabided 2.olursa dez avantaj olur abu dhabi kirli taraf çok kirli

  2. tabi tabi…Allah şu dünyaya bir sinek kanadı kadar değer verseydi sen ve senin gibiler bir yudum su göremezdi. hangi sonuç kimi yi buraya döndürecekse o olsun. kimin ne alacağı umrumda değil. startlarda go kimi go diyerek bağırmayı ortalığı inletmeyi o kadar özledimki…

  3. sağlık olsun merak etmeyın o her zaman sağlam taraftarına emanet ve sızden bunlardan bırısınız alonso emın ellerde 🙂

  4. malesef çok öenmli bir işim çıktı. alonso yu size emanet ediyorum :)))

  5. hayırdır kardeşim neden izleyemeyeceksınkı ama ızleyemesende çok dua edıceğımızden senın yerınede ederız 🙂 ama ızleyemeyecek olmana uzuldum super bır fınal olur bence

  6. hadi inşallah diyelim

  7. kaçıracağın yarışta ne yarış ama

  8. Sıralama turunda ilk üçte bitirse mükemmel olur ama birinci de olursa şampiyon Alonso.

  9. gerçekten bu kadar teknik cevap verebilen başka kaç tane pilot var ki? benimde için rahatladı bu açıklamayla. ben şampiyonluk yarışını malesef izleyemeyeceğim. senelerdir ilk kez yarış kaçırıcam ama aklımdan bir an olsun gitmeyeceksin alonso. bol şans:)))

  10. bu acıklamayla cok rahatladım sert lasttklerde en hızlı bizdik fakat yumuşakla gelişemedk trafik ve ufalanma yüzünden birde cok fazla süspansiyondaki titreşimden. yarın pol beklıyorum kesnlkle arac bunu yapalıcek gucte.

  11. işte dediğim bu daha hızlıyız sadece bunu gosteremeliyiz.

  12. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Otomobil simülasyondaki gibi tepkiler veriyor mu diye bakıp, ayarları değiştirerek ve aerodinamik yere basma gücü seviyelerini ayarlayarak performansı geliştirmeye çalışırsınız.Biz de bu 3 saat içerinde tam olarak bunları yaptık.

    İşte,"Neden Fernando Alonso" sorusuna verilebilecek cevaplardan birisi.

  13. burak bocek avatarı

    İlk çizgi startı pole 2.lik ve 3.lük fena değil ama daha gerisi kötü olucaktır.Ne yapıp edip en önlerde olmalısın.Gerisi önemli olmaz hesap kitap yapmayız o zaman.Artık koca bir sezonun bitmesine sadece 2 gün var.Tarihin en efsanevi sezonu.Düşünün 3 çok güçlü takım,4 tane şampiyon olmuş pilot,4 kazanmak için aday,5 yarış kazanan pilot.Bu seneyi kazanan çok büyük bir iş yapmış olucak kim olursa olsun.Tek tur hızımızı arttırırsak mutlu sona ulaşabiliriz.Şans bizimle özellikle Fernando ile olsun.Şu kupayı getir eve aslanım

  14. tifosi_sercan  avatarı
    tifosi_sercan

    3 takımda birbirine çok yakın olacak.. En ufak hata 3-4 kişinin arkasına atabilir pilotları.. Genel itibariyle sıralamalarda kendimizi buluyoruz.. Umarım pol alabiliriz yarın.. İçimden bir ses webber podyuma bile giremeyecek diyor ya neyse :))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir