Massa: "İyi Bir Başlangıç Oldu"

yazar:

kategori:

Felipe Massa bugünkü en hızlı altıncı zamanın sahibi oldu ve “İlk kez çıktığım bu pistte benim için iyi bir başlangıç oldu. Geçen sene burada yarışamamıştım. Pist şartları düzeldikçe ben de zamanlarımı geliştirdim. Her tur bir önceki turdan daha hızlıydım. Nerelerde daha fazla zorlayabileceğimi öğrendim.”

“İkinci seansın sonlarına doğru ufak bir problem yaşadım ve yazık oldu ve yüksek yakıt yükünde son turlarımı atamadım. Sıralamalarda yukarılarda olmak için gelişim göstermeye devam etmeyi umuyorum.”

“Otomobilin kontrolü iyi. Şimdi topladığımız verileri değerlendirip doğru kararları vermemiz gerek. Eminim ki daha fazlasını çıkarabiliriz.” diye konuştu.

 

 


Yorumlar

  1. tamam, birlikte gidelim kardeşim =)

  2. banada haber verde beraber gidelim massathebest 😀

  3. watercolour avatarı

    muhabbete bak ya.sen nerden bilyosun alonsonun başka yerlerini mi gördün? 😀

  4. forever felipe avatarı
    forever felipe

    herkül sen kitabını yazmışsınya bu işin, en iyisi alonsonun yanına seni oturtalım. hem sen nasıl davranılması gerektiğini de biliyormuşsun bak. bir açıklamayı bu derece saptırıp böyle yorumlar yapıyorsunuz ya pes!!!

  5. 08Alonso| SF avatarı

    Bu kadar kıskanç olma herkülcüm. Alonso'nun ağdalı bacaklarına kurban ol sen. En azından başka bir yerleri tüysüz değil! 😀

  6. yahu sen ne hafif adammışsın…ben senin yerinde olsam ağzımı açmam. elinde ne varsa aldılar. halen hiçbirşey olmamış gibi davranıyorsun ya deli oluyorum. birde gidiyor lunaparkta ağdalı bacaklının yanında gayet mutlu pozları. aynı masada yemek bile yememen lazım.

  7. vallaha aynı yorumu yapıcaktım sen yapmıssın 🙂

  8. Gökhan Eroglu avatarı
    Gökhan Eroglu

    massa bu hafta sonu iyi bi iş çıkarsanda üst sırala oynasan çok bomba olur. alonso'yu şampiyon yap beş yıl daha ferrari koltuğuna otur:)

  9. birinci ve 2. sektörde gayet hızlı. hatta 2. sektörde en hızlı dereceyi yapmış. son 20 dakikalık bölümde çalışamamış olsa da, inşallah yarın iyi bir sıralama derecesi elde edip sezonu iyi bir yerde bitirebilir.

    haftaya burada pirelli ile test var. massa'yı yeni lastikleriyle görmek için sabırsızlanıyorum. inşallah stiline uyar lastikler. DLR, yeni lastiklerin kısa sürede en yüksek performans seviyesine ulaştığını söylemişti geçenki testin ardından. bu da güzel bir haber.

    felipe bir memnun kalsın yeni lastiklerden, valla işi gücü bırakıp üşenmeden kocaeli'ye gideceğim ve fabrika çalışanlarına ya da mühendis, yönetici (kimi görürsem artık) bir çiçek vs. hediye vereceğim. üzerine de "felipe'ye uyan lastik ürettiğiniz için teşekkürler" yazacağım =)

  10. burak bocek avatarı

    Massa orta sektörde hep en iyi dereceleri alıyordu ama son sektörde özellikle trafik etkisinden çok yavaş zamanlar geldi.Yaşadığı sorunun yakıt ile ilgili olduğunu duydum.Acaba ne oldu sezonun finalini en iyi şekilde yapmanı diliyorum Felipe

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir