Hamilton Kazanırsa Alonso Mutlu Olacak

yazar:

kategori:

Dün Lewis Hamilton’un en hızlı tur zamanını elde etmesiyle birlikte Mclaren hafta sonu güçlü olacağının sinyallerini vermişti.

Alonso “Red Bull’dan 25 puanı çalacak kişiyi oldukça hoş karşılarım.” dedi.

Bu arada Michael Schumacher, ön grupta Hamilton’un diğer sürücüler için sorun çıkarabileceğini düşündüğünü belirterek “Herkes bu durumu adil bir şekilde idare edebilecek kadar odaklanmış ve profesyonel. Onunla adil olacağına dair bir konuşmamız oldu.” dedi.

Sir Jackie Stewart ise Schumacher’in sözlerini gereksiz bularak “Michael’in bunu söylemesini garip karşıladım. Ben zorlaması için tamamen Lewis’in arkasındayım.” dedi.

Hamilton ise şöyle devam etti: “Lewis’in zaman tablosunda nerede olduğunu gerçekten takmıyorum. Bizim için iyi bir cuma oldu çünkü bir çok tur atabildik ve analiz etmemiz gereken olasılıkları analiz ettik.”

“Genel olarak pistteki süre açısından iyi bir cumaydı ancak rekabet açısından diğerlerine göre pek rekabetçi görünmedik.”

“Tabiki Red Bull’lar favori ve umarım Mclaren de iyi iş çıkarır ve polde olur ancak Red Bull’ların henüz % 100’lerini gösterdiğini düşünmüyorum.”

“ARacın rekabetçiliği önemli ancak Formula 1 şampiyonluğunda şansın da etkisi var. Genel olarak hızlıysanız podyuma çıkarsınız. Umarım sıralam ve yarışta hızlı oluruz.” dedi.


Yorumlar

  1. dua et de vettel senle webere bi güzellik yapmasın 😀 o zaman bir puanla gidiyor şampiyonluk 😀

  2. alonsonun bu duaları kendisine pahalıya malolabilir farkında değil. redbullar 1 2 alır, mclarenler de alonsonun istediği gibi hızlı olursa ozaman görürüm alonso seni 🙂

  3. burak bocek avatarı

    Bence Hamilton asla işimize gelmeyecek.Hamilton 2 gündür burda bizden hızlı ama Redbullardan hızlı dğeil.Zaten sıralamada onları yenemez gibime geliyor.Birde bizim önümüze geçerse Brezilya'daki gibi o zaman işler bizim için kötü olur.O yüzden mümkünse araya girmemeli ama bazı arkadaşlar Hamilton kesin kazanacak diye düşünüyor.

  4. Ya Hamilton Webber'e yol verirse :D:D:D bence Webber'in şampiyonluğu Lewis'i ziyadesiyle mutlu edecektir..

  5. Bu yarışın ve şampiyonlugun kilit ismi Lewis hamilton'dur..

  6. çok erken verilmiş saçma bir demeç..hamilton kazanırsa mutlu olurum…
    peki ya sen,vettel ve webber yarış dışı kalsa hamilton kazansada mutlu olacak mısın ? ?

  7. Sohbet esnasında konusu geçmiş bir konuşma olabilir, bunu hoş karşılarım. Ama bu konuyu sadece konuşmak için Lewis le biraraya gelmek hiç hoş değil. Böyle birşey olduğunu sanmıyorum fakat varsada Lewis nasıl izin verir? Saygıda bir yere kadar.

  8. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    Red Bull'dan 25 puanı çalacak kişiyi oldukça hoş karşılarım.

    dikkatini çekerim hamiltona karşı bişey dememiş genel konuşmuş sevinme o kadar

  9. tifosi_sercan  avatarı
    tifosi_sercan

    Puan çalacağı kesin, önemli olan kimden çalacağı 🙂

  10. hamilton'la, adil olacağına dair konuşmayı yapan pilot (adaylar olan) vettel-webber-alonso olsa normal bir durum olur da, schumacher hangi amaçla böyle bir konuşma yapmış anlayamadım..

  11. Bu Ferrariciler nerdeyse bizim size verdiğimiz bilgileri kullanın diyecek vallah, okadar istiyor hepsi bizim kazanmamızı. Zuhahahahaha.

  12. Sir e katılıyorum. Bende gereksiz buldum.

    Lewis kimseye buyur geç diyecek değil, bu sezon yaşadıklarından sonra.

  13. 2008 brezilyada, vettel geçtiydi hamiltonu ve çok stresli bir yarım tur yaşattığına eminim. Ki burda hamilton un şampiyon olma şansıda var yani 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir