Button'a Saldırı Haberleri Palavra mı?

yazar:

kategori:

Brezilya GP hafta sonunda sıralamalardan sonra çıkan haberlerde Jenson Button’a silahlı saldırı gerçekleştiği ancak polis memuru araç sürücüsünün savunma sürüşüyle olay yerinden sorunsuz uzaklaşıldığı söylenmişti.

Ancak Tuttosport, Brezilya’daki Epoca gazetesinin haberini temel alarak yetkililerin olayı incelediklerini ve söylenenlerde bazı belirsizliklerin olduğunu söyledi.

Haberde “Söylenenlerin hepsi birbiriyle uyumlu değil gibi.” denildi.

Haberde, polis memuru sürücünün olayı resmi olarak bildirmemesinin ve acil yardım için destek istenmemesinin söylenenleri şüpheli kıldığı iddia edildi.

Epoca, Button hakkında ortaya atılanların İngiliz sürücünün güvenliğini sağlayan kişiler tarafından ortaya atıldığını iddia ederek “Gerçekten ne oldu?” dedi.

Interlagos yarışının güvenliğiyle ilgili bir kişi ise “Eğer gerçekten bir şeyler olduysa, neler olduğuna dair kesin bir bilgi yok.” dedi.


Yorumlar

  1. Arkadaşlar palavra atan button değil onun korumalarıdır.Korumalar 'Bize ihtiyaç var…' mesajını vermek için böyle bir düzenbazlık yapıyor.

  2. Özgür Sağıroğlu avatarı
    Özgür Sağıroğlu

    Palavra oldugunu sanmıyorum. Bir dünya şampiyonu vede geçen senenin şampiyonu neden reklam yapmak istesinki ?

  3. ayrıca buttonun reklama mı ihtiyacı var kendi zaafiyetlerini böyle kapatmaya çalışıyorlar button niye kendi adını yalancıya çıkarsın

  4. =)) palavraysa amaç neydi ki. Reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığı mı?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir