Vettel Artık Webber'den Yardım Bekliyor

yazar:

kategori:

Vettel Abu Dhabi’deki yarışa ilk sıradan başlayacak ve rakipleri Fernando Alonso ile Mark Webber daha geriden başlayacak. 

Red Bull’dan Helmut Marko, Welt gazetesine verdiği demeçte, “Şimdi Mark Webber’e güvenmek zorundayız.” diye konuşmuştu. 

Niki Lauda ise, “Sebastian’ın artık Webber’in kendisini geçmesine izin verecek bir pozisyonda olduğunu düşünmüyorum.” dedi

Webber’in şampiyonluk için en büyük şansı yarışı kazanabilmek, ardından da Alonso’nun üçüncü ya da daha geride bitirmesini beklemek zorunda. bu durumda Vettel’in yardımı gerekebilir ama Alman pilot ile Webber’in arasında üç rakip otomobil var.  

Vettel, Formula 1’in resmi sitesine verdiği demeçte, “İşlerin nasıl değiştiğini görmek eğlenceli. Cuma günü (takım arkadaşına yardım etmek) ile ilgili sorulara maruz kalıyordum şimdi o soruları cevaplaması gereken kişi Mark!” diye konuştu. 
 
Sky televizyonuna demeç veren Norbert Haug ise, “kalbimde şampiyonluk kazanmasını istediğim iki isim var. Biri (Mercedes motorlu) Lewis Hamilton. Dürüst olmak gerekirse Sebastien Vettel için de çok çok memnun olurum.”


Yorumlar

  1. efendimayin  avatarı

    Webber kendi bitirdi şampiyonluk şansını korede 25 puanı çöpe atan vettel değildi. Zaten haketmiyorda bence tek hakeden alonso.

  2. Gökhan Eroglu avatarı
    Gökhan Eroglu

    işte redbull'un istediği de oldu. Mark seni de bitirdiler

  3. Red Bull'un çok işine geldi dünkü sıralama sonuçları. İçleri rahat. Takımlar şampiyonluğunu da kazandılar. Bu yarışa şov amaçlı, zevk için çıkacak bence Vettel.

  4. Bu laf bana karayip korsanlarndaki bir repliği hatırlattı:"savaşacağız kaçmak için"

    Mark satrnç tahtasında fena şekilde sıkışmış alonsoyu vettel için değil kendi şansı için geçmeli

  5. Kaç yarıştır Webere yardım etmemiş Vettel efendi şimdi Weberden yardım istiyor geçmiş ola eminim Alonsonun şampiyon olmasını daha çok isteyecektir Weber…

  6. adam haklı. dünkü sıralama sonucuyla durum vettele döndü biraz

  7. Yuh diyorum size başka birşey demiyorum göz göre göre Weberin şampiyonluk şansını bitirdiniz İnş Vettelde şampiyon olamaz Hamilton olsun daha iyi…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir