Horner: "Bu Sadece Bir Başlangıç"

yazar:

kategori:

Autosport’a konuşan Horner, “Bu sezon farklı mücadeleler yaşandı ama bu zor bir spor ve biz takım olarak daha da güçlendik. Son iki sezonda fazlasıyla geliştik. Geçen sene kazanmaya çok yaklaştık ve çift katmanlı difüzör olmasaydı başarabilirdik. Ama bu sene bunu avantaja çevirdik.”

“Alınan çok büyük dersler ve öğrenilecek çok fazla şey var. Biz henüz sadece bu ekibin kapasitesinin sadece bir bölümünü gösterdik. ” dedi.

Horner, iki sezon arka arkaya yarış kazanabilecek kapasitede mücadele edebildiklerini gösterdiklerini de söyledi: “Geçen sene herkes McLaren ve Ferrari’nin 2008’e odaklanmalarının ardından 2009’daki kural değişikliklerine adapte olamadığından bahsetti. Biz de 2009 hazırlıklarına çok erken başlamamıştık.


Yorumlar

  1. Ferrari gecen sezon ortasinda 2009 aracini birakip bu senenin aracina baslamisti, noldu? hala Redbull`dan 0,5 sn yavaslar, Mclaren bir nebze F-duct ile karizmayi kurtardi ama Ferrari`den hic bir yenilik goremedik bu sene, butun sezonlari onun bunun biyerlerini kopyalamakla gecti. Mclaren`de sezon boyunca surekli Redbull`un genel olarak 1sn gerisindeydi, Benim fikrim Redbull onumuzde ki sezonda iyi bir arac uretecek ve sampiyonluga oynayacaktir..

  2. ''…geçen sene kazanmaya çok yaklaştık ve çift katmanlı difüzör olmasaydı başarabilirdik…''
    Mclarende geçen sezon kersi daha önceden gerektiği gibi çalıştırabilseydi kazanırdı…,ya da Ferrari :)))

  3. Hemen de gaza geliyorlar ya … Tamam bu sene Mclaren piyasada pek yokdu ama seneye şampiyonlugun 1 numaralı favorisi olacak bakalım eşit güçte bir otomobil ile nasıl bir sonuç elde edeceksiniz… (
    ( Her yarış 1 sn hızlı olup şampiyonlugu son yarışda şans eseri kazanmak(vettel için) açıkcası pek övünülecccek bir durum degil…))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir