Petrov, Renault İle Devam Etmeye Çok Yakın

yazar:

kategori:

Rus sürücü, 2010 sezonu içerisinde genel olarak pek parlak görüntü çizmedi ancak özellikle Abu Dhabi’de Fernando Alonso’ya karşı gösterdiği hatasız performans dikkatleri Rus sürücüye çekti.

Takım patronu Eric Boullier “Abu Dhabi’deki performansı düşüncelerimize olumlu katkıda bulunacak. Ancak yine de son kararı vermeden önce oturup iyi bir karar vermeliyiz.”

“Yine de hâlâ bazı hayal kırıklıkları var ancak küresel düşünmeliyiz ve Abu Dhabi onun için çok iyimser oldu.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Zübeyir ÖZCAN avatarı
    Zübeyir ÖZCAN

    Bilgi için teşekkürler.
    Ben bir süreliğine yurt dışında olduğum için yarışı izleyemedim.
    Arkadaşlardan elinde link olan varsa paylaşabilir mi?

  2. Petrov son yarışta iyi sürmüş olabilir ancak öncesi tam bir felaket ben kesinlikle Hulkenberg'i takımda görmek istiyorum Virgin'e gidebilir Petrov..Marussia büyük oranda Virgin hissedarı oldu koltuksuz kalmaz ancak Hulkenberg Petrov'dan kat kat daha yetenekli ben Nico'yu takımımızda görmek istiyorum…

  3. Çok doğru söyledin katılmamak elde değil..

  4. benim öyle bir düşüncem yok çünkü kaydetmiyorum. video ile ilgilenen arkadaş da bir süre nette olmayacak. sitede kayıt yapanlar varsa ve paylaşırsa biz de yayınlayabiliriz

  5. efendimayin  avatarı

    Bence yarışmalı. Nihayetinde çaylaktı seneye bence iyi olabilir. Petrovun yaptığını herkes yapamaz adam çok geç başlamış karting felan sürmemiş ciddi olarak formula tipi aracada 17 yaşında oturmuş ilk kez bildiğim kadarıyla diğer f1 piotları nerdeyse ağzında emzik varken kartinge oturmuş insanlar. Birde kubica gibi güçlü takım arkdaşla yarışmak büyük dezavantaj. Ama ben seneye ona kafa tutmasını bekliyorum kalırsa tabi.

  6. MagicAlonso avatarı

    petrov eğer renoyu sürmeyi hak ediyorsa grosjean ozaman redbull sürmeli.gerçekten yazık oldu grosjeana.Tabi şuan sponsor meselesi var reno eski reno değil.petrov kalırsa göstermiş olduğu performasndan ziyade getireceği sponsor sayesinde kalacak.

  7. serdar yakut avatarı

    petrov sadece bir yarışla kalacaksa vay f1'in haline.hayır herşeyi geçtim adam bir çaylak olmak için çok yaşlı.genç olsa 20 21 yaşında olsa hatalarına rağmen kabul de.tecrübe kazandı pişti diyene kadr çok zaman geçer

  8. Zübeyir ÖZCAN avatarı
    Zübeyir ÖZCAN

    yarışın full videosunu nete koymayı düşünüyormusunuz

  9. bu seneki gibi olacaksa düşünmeden heidfeld getirilmeli o koltuğa. petrov hatırladıgım kadarıyla bir istanbulda bir de abu dhabide direkt olarak ön plana çıkabildi. gerisinde yok gibiydi

  10. Eğer tecrübeli bir pilot olmayacaksa devam etmeliler,aslında potansiyeli var ama tecrübe eksikliği yaşadığı bir gerçek bu yıl daha iyi iş çıkarır.Renault rusya pazarını düşünerek petrov la anlaşır.

  11. Öncelikle geçen hafta sonu bize böyle savunma izlettiği için Petrova teşekkür ediyorum.Benim kendi şahsi görüşüm en azından nelsona verilen hakkın yarısını Petrova verilmesini istiyorum tabiki hayal kırıklığı yaratan yarışları oldu ama iyi işler yaptığı geçişler yaptığı yarışlarda oldu.Petrovuda gönderirsek bu üçüncü gçaylak harcayışımız olacak böyle birşeyde olmasını istemem.

  12. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Şumi nin emekliliğinden bu yana en çok izlenen yarış,Abu Dhabi 2010 olmuş.Tabi böyle olacağını ,tüm dünya televizyonlarında reytingin artacağını çoğu kişi biliyordu.Petrov bunu iyi değerlendirdi.Bunun farkında olan tek kişi petrov değildi.Reno takım patronu ve Alonso düşmanı olan Boullier de bunun farkındaydı.Reno takımı 2 pilotuyla Abu Dhabi öncesindeki 4 yarışta aldıkları toplam 18 puanı ,her ne olduysa son yarışta 1 kalemde aldılar.Hiç kimse tahmin bile etmezdi.Bir taşla 2 kuş vurmak böyle olur.Hem iyi bir reklam yapıp sezonu 18 puan alarak kapattılar hem de Alonso düşmanı Boullier muradına ermiş oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir