Massa, Pirelli İle Güçlü Başlangıçtan Memnun

yazar:

kategori:

Brezilyalı sürücü, Pirelli ile testlerin ilk gününde en hızlı tur zamanını elde etti ve en yakın rakibinin 0.3 sn önünde yer aldı.

Takımlar için bugün öncelik lastiklerin aerodinamik ve yol tutuşu gibi faktörlere katkısını anlamaktı çünkü Pirelli, lastiklere son şeklini vermeden önce takımlardan geri dönüt almak istiyor.

Massa “2010’da kullandıklarımıza göre oldukça farklı olan lastikleri anlamaya çalıştığımız bugün oldukça olumluydu. Oldukça hızlı bir şekilde lastiklerin yönünü gördük ve lastiklerin araçtan ve sürücüden ne istediğini kolayca anladık.”

“Ancak gelecek sene için çok fazla şeyin değişeceği de açık. Gelecek seneki araçlar oldukça farklı olacak ancak bugün olumluydu ve Pirelli ile ilk çalışmalardan memnun ayrıldım.” dedi.

Massa, bugünkü lastikler ile yapabileceklerinin sınırlı olmasına rağmen bazı aerodinamik değişikliklerle performansı yükseltebildiklerini söyledi.

Massa “Yeni araçla çalışmaya başladığımızda farklı olacak çünkü araç şimdiki araca göre çok farklı olacak. Ancak yine de Pirelli ile daha ilk gün çalışmalarından memnun ayrıldım.”

“Ayarlar açısından bazı değişikler yapmak zorunda kaldık ve ağırlık dağılımını biraz değiştirdik.” dedi.

 


Yorumlar

  1. massathebest malmısın daha bu testlerin devamı var mclarenler glck daha doprusu 2011 araçları tasarlanılacak ve tanıtılcak sn daha şimdiden öküz gibi sevinirsen yarışların sonlarında çok ağlarsın

  2. sarı-yeşil kaskını değiştirmez umarım. bu renkler felipe ile özdeşleşti yıllardır. o'na çok yakışıyor. ve kırmızı aracın içinde de çok güzel duruyor.

  3. logitech momo racing wheel al, keyfine bak.

  4. hahahaaaa =)

    okuyun okuyun iyi gelir.

    massa'yı 1 sezon daha geride görmeyeceğiz demiştim.

    demiştim değil mi?

    yok, bazıları hatırlamaz şimdi =)

    "lastiği bahane ediyor" diyenlere de kapak olsun.

    hem pirelli'ye, hem de sevgili felipe'ye teşekkürler.

  5. konu hakkında bir bilgim yok ta sana bir öneride bulunabilirim. muhtemelen bu haberi okuyan kişi sayısı çok azdır. bence bunu bir alonso haberinin altında sor. bilirsin alonso haberlerine rağbet daha fazla:)))

  6. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    beyler haberle alakalı olmayan bişi yazcam bi fikir almam lazım ben f1 2008 oynuyorum 2010 codemaster i pc kadırmıyo oynamıyorum ben bi direksiyon seti alıcamda siz ne önerirsiniz ? ben kol şeklinde vites istemiyorum sadece direksiyon ve pedallar vitesleri direksiyon arkasındaki kanatçıklarla atıcam

  7. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    massa seneye eskisi gibi podyumalra döner ins

  8. bu lastiklere uyum sağlayıp eski günlerine döner,umarım.

  9. Eski kask daha güzel ama yeşil yeşil. Sıradışı gözüküyor. Göze batan şeyleri sevdiğimi söylemiştim geçen sene Alonso'nun mavi sarı, Schumacher'in kırmızı kaskı gibi…

  10. öğleden sonra eski kaskını kullanmış heralde

  11. massa uzun zaman sonra bir seansı lider tamamladın hadi iyisin 😛

  12. Resimde Massa'da eski kaskı var 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir