Ricciardo, 2011'de Nerede Olacağını Bilmiyor

yazar:

kategori:

Red Bull’la çalışmalara katılan Ricciardo, her iki günkü seansı da zirvede tamamladı ve Sebastian Vettel’in pol pozisyonu derecesini 1.5 sn geçti.

Şu anda Red Bull’un her iki takımında boş yeri yok gibi görünüyor ancak Autosport’a göre Toro Rosso sürücülerinin sadece yarım senelik anlaşmaları garanti altında.

Ricciardo “Durumu bildirmek için son sürüşlerin ardından Helmut Marko ile konuştum.”

“Ve benim için bir haberi olup olmadığını sordum. Ancak henüz bir şey söylemedi ve doğrulamaya yakın bir şey yok.”

“Şu anda ne olacağını bilmek bir açıdan iyi olurdu ancak bunlar benim kontrolüm altında değil. O bana dürüst bir şekilde evime gitmemi ve dinlenmemi söyledi.”

“Şu anda ne olacağına dair stres yapamam bu yüzden bekleyeceğim.” dedi.

Ricciardo ayrıca testlerde, yarış pilotlarının derecelerini geçmesini önemsemedi.

Ricciardo “Eğer gerçekte 1.2 sn hızlı olsaydım yarın anlaşma imzalardık. Pist gelişti ancak ne kadar geliştiğini söylemek zor.”

“Salı günü bile gelişmişti ve çarşamba günü çok hızlandık. Bu herkes için aynıydı. Verilerde Sebastian’la karşılaştırma yapmamız eğlenceliydi ve pek adil olmasa da nerelerde hızlı olduğumu gördük.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Ben tahmin edeyim. İlk önce Toro Rosso'da yarışacak 2012 civarı. Bu arada şimdiki Toro Rosso pilotlarından biri Webber'in yerine geçecek. Vettel ise Schumacher-Mercedes anlaşması bittiği an Schumacher'in yerine geçecek. Vettel'in yerine de Ricciardo gelecek ve şampiyonluğa oynayacak. Benim senaryom gelecek için böyle.

  2. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    slm arkadaşlar ben snopy mx-v19 direksiyon seti alıcamda ancak param buna yetiyo f1 de ii oynanır mı acaba hassas gaz ayarı hassas direksiyon ayarı felan oluyo mu bunda elimde patlamasın araştırmam lazım bi yardım ederseniz sevinirim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir