Alonso Yine Ferrari'de Geleceği İşaret Etti

yazar:

kategori:

Fernando Alonso yine Formula 1 geleceğinin kırmızı takımda olabileceğini işaret ediyor.

Sport Bild ile olan röportajında Alonso güçsüz olması halinde anlaşmasının 2008 sonunda kendisine gitmesi yönünde izin verdiğini söyledi.

2009’da yine Renault’ta olup olmayacağının sorulması üzerine Alonso "Bu kesin değil ancak seçim yapmam gereken özel bir tarih yok." cevabını verdi.

Alonso Ferrari’nin bir seçenek olabileceğini söyledi ancak Jean Todt’un emekliliğinin bu konuda şansını yükselteceği söylentilerine katılmadığını söyledi.

Alonso "Ferrari her zaman pilotların düşündüğü bir takım ancak gelecekte onlarla beraber çalışırsam bunun Jean Todt’un olup olmaması ile alakası olmayacak." dedi.

Alonso ayrıca bu senenin şampiyonluk mücadelesi bakımından boş geçeceğini söyledi ancak yinede eğlendiğini kabul etti.

Alonso "Her sabah kalktığımda bu sene dünya şampiyonu olamayacağımı biliyorum. Yarış kazanamam ve hatta podyum bile çok zor görünüyor."

"Ancak özellikle bu sezon benim için çok değişim oldu. Bu sene 2004 gibi, eğlenceli ancak takım yine başarılı olmak istiyor." dedi.


Yorumlar

  1. Alonso böyle konuşup karakteri hakkında güzel izlenimlerimizi pekiştirdi yine saolsun =) Şu anda olabilecek gibi bir şey durmuyo, ne ferrari kimi ve alonso gibi iki büyük pilotu kapıştırır ne de alonso kimi gibi direk rakibi olan bir pilotla aynı takımda rekabete girmek ister. Öyle bir durumda karizma çizilirse çiziğin derinliği çok büyük olur.

  2. pardon yanlış anlamışım ama Kimi giderse Alonso gelir yerine %90 🙂

  3. vedat yeşilsancak avatarı
    vedat yeşilsancak

    arkadaş bende senle aynı şeyi sölüom zaten:))) benimde bahsettiğim şey farklı bişi deil yane:))

  4. vedat arkadaşım neden bahsediyorsun 2 yıldız pilotu yarıştıran takımlar arasında bunu yapan en çok takım McLarendir Ferrari'nin stratejisi ise daha farklı 1 yıldız 1 de yardımcı pilot alıyor..

  5. vedat yeşilsancak avatarı
    vedat yeşilsancak

    ya bazı arkadaşlar ferrariyi mclarenle karıştırıo galiba ferrarinin tarihine bakarsanız kaç kere iki ii pilotu birbiriyle kapıştırmış bi bakın bakalım ondan sonra biz kendimizi hazırlarız alonsoya nasıl olacaksa artık…ıyyy şakası bile kulak tırmalıo alonso ve ferrari birleşemez bi ikili ola ki montezemelo bigün akşamdan kalma olur haaa ozaman belki ama belkiiii:)))..ya ayrıca bu adamın şahsiyeti hakkında yazılar yazmayın ya parmaklarınıza yazık:)

  6. alonso, ferrari de kimi gibi bir pilot varken seni ferrariye almaz kimse, akbabalık yapıp durma. hem iki tane iddialı pilotu ferrari aynı anda yarıştırmak istemeyecektir haliyle. yıllarca sana emek veren renault takımına saygısızlık ediyorsun. üzerinde bulunduğun aracın gelişimi için birazcık çaba sarfet.

  7. Sağ gösterip sol vuracak gibime geliyor.

  8. ayşegül kılınçer avatarı
    ayşegül kılınçer

    alonso araç güçsüz olması halinde böyle bişeyi düşünceğini sölüyor zaten.bişey dikkatimi çekiyor nerde alonso haberi varsa altında bir sürü yorum oluyor.
    ne kadar çok kişinin kuyruk acısı varmış.alonso bu sene elinden geleni yapacaktır.eğer araç hala kötüyse bilinki korktuğunuz başınıza gelecek 2009da alonso ferraride olcak kendinizi buna hazırlasanız iyi edersiniz.

  9. Alonso geçmiş pilotların kariyerine bakıp ders çıkar biraz… Prost gibi 40 ev kedisi mi olmak istiyorsun yoksa schumi veya senna gibi tek takımla anılan ve efsane olan biri mi? bu gidişle hiçbirşey çıkmaz alonsodan.Pist üzerindeki performansı iyi olabilir ancak pist dışında o kadar hata yapıyor ki pilotajı bile kurtaramıyor onu.Geçen seneyi lewisin arkasında bitirmesi gibi

  10. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Bu adamı seven insanlar var inanılır gibi değil.İyi ki gitmiş Mc Laren' den.Adam Nesrin Topkapı' yı geçti.

  11. sevgi karaca avatarı

    Ya bu nasıl bir kişilik ben hala anlam veremiyorum adam 2006-2007 sezonunda ferrari soruldugunda her pilotun aklında o takım vardır ama ben düşünmedim hiç diyen biri ve kalkmıs simdide ne diyor inanmıyorum yaa bukadar karaktersiz olamaz bir insan ve sermet arkadasımızın dediği gibi önüne bak sezonu bitir aracını nasıl geliştirecegini düşün ve lütfenn mümkünse renault a mutlu mesut bir yasam sürdür hatta orada sampiyonluk mücadelesi verip sampiyonda olabilirsin ama yeterki ferrariye bulaşma… Bazen düşünüyorumda Ferrarinin birgün gerilere düşüp sampiyonada honda veya toyota gibi mücadele edeceği düşüncesi nasıl rahatsız ediyorsa beni Alonsonun birgün o koltuga oturma ihtimali dahada rahatsız edici bir durum:)) Umarım Luca kendi egoları için hatalarının üstüne birde bu hatayı eklemez…(Allah Korusun ferrariyi:))) nediyim:))

  12. F1 tarihine yazılacak 🙂 Ferrari sonra bmw ..Alonso nun istedigi belli.Ferrari tarafına bakarsak mümkün gözüküyor.Massa yı seven birisi gormuyorum yeni takımda bu sene basarısız olursa 2 secenek kalır vettl alonso

  13. bilgin çeliktürk avatarı
    bilgin çeliktürk

    Çok doğru kardeşim sana katılıyorum

  14. Daha yeni başlamış bir sezonda bu gibi söylemler ne kadar yakışıksızsa Alonso'nun bunlar hakkında konuşması o kadar yakışıksız. Sen şimdiki arabana bak ve onu geliştirmeye çalış eğer gelişmezse onu o zaman düşünürsün. Şimdiden gelecek senenin hesaplarına bakıyor bana bu anlayış ters

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir