Kobayashi İlk Sezonundan Büyük Zevk Aldı

yazar:

kategori:

24 yaşındaki Japon pilot şampiyonayı on ikinci sırada tamamlamış ve Silverstone’da altıncı olarak en iyi sonucuna imza atmıştı.

Kobayashi sezonun ardından şunları söylüyor: Çok fazla iniş ve çıkışlar yaşadık ama genel olarak iyi bir sezon geçirdik. İlk başlarda çok fazla zorun yaşıyorduk. İşler yolunda değildi. Sezon içinde o durumda kurtulabilmek zorlu bir süreçti, çünkü testlerin olmaması kötü etkiliyor.”

“Buna rağmen sezon sonuna doğru daha güçlü olduk. Takım toparlanmak için çok çaba sarf etti ve tüm çalışmaları için hepsine teşekkür etmek istiyorum.”

Kobayashi, Sauber takımının önümüzdeki sezonda hedefinin markalar şampiyonasını daha iyi bir yerde tamamlamak olduğunu belirtti.

“Kişisel hedefim ise hatasız yarışmak. Takım olarak da umarım şampiyona pozisyonumuzu geliştirmek için düzenli olarak puanlar alabilen iki otomobile sahip olabiliriz.


Yorumlar

  1. Biz de seni izlemekten büyük zevk aldık Kamui,seneye daha iyi olacağından eminim aracınız iyi olduktan sonra.

  2. bende ilk sezonunda pist üzerindeki performansıyla ve cesaretli ataklarıyla büyük heyecanlar yaşatan Kobayashi den oldukça memnunum :)))ayrıca geçen sene İnterlagos ta onu ilk kez izlediğimde bende büyük bir hayranlık duymuştum
    Bu arada lütfen hakkını verin derim hem performans olarak hemde puantaj olarak Kobayashi yılın en başarılı çaylağı

  3. vettel is faster than you avatarı
    vettel is faster than you

    geçen yıl en hızlı araç brawn gp değildi ikinci yarıda

  4. Bu Japon pilot galiba geçtiği adamları tekrar geçmeyi çok seviyor. Dediğin gibi genelde önde götürürken lastik değiştiriyor ve arkaya düşüyor. Sonra tekrardan yeni lastiklerin avantajıyla arkasına düştüğü adamları tekrardan geçiyor. Yani tekrardan olduğu yere geri dönüyor 🙂

    Tabi gözü kara bir pilot olduğunu da unutmamak gerekir. Eğer rakipler de ona aynı karşılığı verseydi kazanın olması an meselesidir.

  5. tam hatırlamıyorum ama üstelik petrovun 13-15 tur daha fazla kullandığı lastikleri vardı.

  6. Koba'nın yetenegini lastiklere bağladınız ya gülüyorum size sadece.

  7. sauberden iyi biliyosun ya bu işleri bunca pilot yetiştiten adam 1.pilot yaptı da senin için varsa yoksa bir pilot gözünü açta etrafındaki pilotlara bak mesela petrov

  8. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Yaptığı geçişler genelde lastik farkı ile gerçekleşti.Ya rakibinden daha yeni lastiğe sahipti,ya da rakibinden farklı bir hamur kullanıyordu,ya da rakibinden daha sıcak lastiği vardı.Geçen yıl en hızlı araca sahip olan buttonu geçtiğinde millet geleceğin şampiyonu koba diye bağırmıştı.Halbuki button pitten yeni çıkmıştı ve lastiği daha soğuktu.Bu yıl ki geçişlerinin çoğu da lastik farkından dolayı olmuştur.Son turda lastik değiştirenin fastest lap yapması gibi bir şey.Abartmaya gerek yok.

  9. Kamui bir çok taraftarın gönlünü kazanmayı başardı umarım büyük takım patronlarından birinin gönlünü de kazanır ve onu hak ettiği bir araçta izleriz ama büyük takımlar agresif pilot yarıştırmayı sevse de Kamui çılgınlığındaki pilotlara pek yanaşmıyorlar.Farklı bir bakış açısıyla böyle bir pilotu yarıştırmak avantajlı olabilir.Kamui hızlı bir araçla çılgınca ataklar yaparken ona direnme cesaretini göstermeyip,yarışdışı kalmaktansa sıra kaybetmeyi göze alacak pilotlar var gridde.

  10. Gelecekte McLarende Yarışmasını en çok istediğim pilotların başında geliyosun Kobayashi bu sezon beni hayal kırıklıgına ugratmadıgın için teşekkürler =))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir