Chandhok, 2011 İçin Görüşmeler Yapıyor

yazar:

kategori:

Sezona HRT ile başlangıç yapan Chandhok, Almanya yarışında koltuğunu Sakon Yamamoto’ya kaptırmasından sonra bir daha yarışlara dönemedi.

Chandhok “Gelecek sene hedefim daha önce söylediğim gibi Formula 1 ve 2011 sezonu için görüşmeler doğru bir şekilde devam ediyor.”

“Bu yüzden, yeni yıldan önce son programımızı kesinleştirmeyi hedefliyoruz.” dedi.

Chandhok bu hafta Abu Dhabi’deki GP2 testlerine katılıyor ve Hint Formula 1 gerçekleşmezse GP2’de yarışabileceğini söyledi.

 


Yorumlar

  1. ayrıca geçen sayılarda birinde f1 racing de Luizzi nin bir röportajı vardı tam emin değilim ama
    -Hint pilot Chandok u kendine risk olarak görüyor musun? gibi bir soru yöneltilmişti
    Luizzi de Vijay böyle şeyleri önemsemediğini söylemişti gibisinden bir yanıt vermişti

  2. fatih keleş avatarı

    Chandhok liuzziden daha iyi bence hem doğru dürüst yarışmadıki? Hem bir insan kendini hrt de ne kadar gösterebilir?
    Kim ne derse desin ırk-din gibi unsurlar az yada çok bazı konularda rol oynar. Bakın mesela japonlar sato nakajima gibi pilotları destekleyip yarıştırdılar veya destek verdiler. Kobayashi bile f1 e gelene kadar başarısı olmayan bir adam peki toyota neden yarıştırdı onu ?
    Bu arada mallya hindu, karun müslüman bu kesin araştırdım. Mallya bırakın yarıştırmayı karunun adını bile ağzına aldığını duymadım. Bu arada özellikle keşmir bölgesinde Müslüman ve hindular arasında çatışma var.

  3. Bence Liuzzi ahım şahım bir pilot değil Karun iyi bir araçta hiç yarışmadı belki Liuzzi'den daha iyi performans gösterebilir zaten Liuzzi ile Sutil'in arasının açık olduğuda biliniyor..Onun haricinde Hulkenberg Renault'a Heidfield Force India'ya Petrov Virgin'e gelse keşke

  4. f.india patronu, bu adamı takımında neden istesin ki? sutil var, liuzii var, gelmeye aday hulkenberg var, heidfeld var, trulli var..

    F1, profesyonellerden oluşan bir endüstri. ırkına ve dinine bakarak pilot seçimi yapmazlar. ve bir taraftar olarak, bir pilotu da, müslüman ya da türk diye değil, eğer başarılı ise F1'de görmek isterim.

    chandok bu başarıyı gösterebilen pilotlardan birisi değil. hele f.india koltuğunu hak edecek bir pilot, hiç değil..

  5. fatih keleş avatarı

    Karun müslüman, malya büyük ihtimal hindu, komplo teorisi gibi gelebilir ama sebeb bu olabilir. Hindularla müslümanların arası iyi değil. İnşallah karunu f1 de görürüz.

  6. Vijay mallaya niye istemiyoki bu adamı takımda anlamadım :S
    çokta yetenekli eski redbull pilotu arkasında bay e var

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir