Kubica: "Petrov Kararı Renault İçin Oldukça Zor"

yazar:

kategori:

Renault, gelecek sene için henüz 2. pilotunu açıklamada ve Vitaly Petrov’un sponsor desteğiyle kalacağı düşünülüyor. Ancak bunun yanında takımın daha tecrübeli ve istikrarlı bir sürücü ile daha fazla puan tamamlayıp, takımlar klasmanında daha iyi sonuç elde ederek TV gelirlerinden daha fazla pay almayı değerlendirdiği de söylentiler arasında.

Petrov’un değiştirilip değiştirilmemesi gerektiğinin sorulması üzerine Kubica “Bu zor bir karar. Takım tabi ki daha deneyimli bir sürücü ile avantaj sağlayabilir. Çaylaklar içinse Formula 1 göründüğü kadar kolay değildir.”

“Gelecek sene takım arkadaşımın kim olacağına takımın karar verecek.”

“Benim tek diyebileceğim bu sene bir çok nedenden dolayı çok puan kaybettiğimiz. Farklı koşullar olsaydı Mercedes’le daha fazla rekabet edebilirdik.”

“Diğer taraftan sene başındaki koşulları da değerlendirmemiz lazım. Alınan kararlara saygı göstermeliyiz ve doğru kararlar alındığını düşünüyorum.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Petrov seneye yarışırsa-ki büyük ihtimalle yarışacak-herkesi şaşırtabilir bence.

  2. tv gelirleri demiş ama ben Abu Dhabi de hiç olmadığı kadar bi renault aracını gördüm Tv de :))bu yönden eksik bulunmamalı Petrov

  3. burak karakutuk avatarı
    burak karakutuk

    Hakan haklı en azından Heidfeld Kubica'nın yanına çok iyi giderdi.Tam bir takım oyuncusu ve istikrarlı bir pilottu sezon başı dışarda kalınca herkes üzüldü.Parçaladığı şasiler,hataları ve topladığı az puan böyle telafi edilebilirdi.Hem de f1de yarışmış tecrübeli bir pilot.

  4. Kubicanın düşüncelerine katılmamak elde değil R30 Mgp 01 den yavaş bir araba değildi hatta hızlıydı bile.Bir Kubicamız daha olmuş olsaydı takımlar klasmanın da 4 bitirebilirdik diye düşünüyorum ama Petrovu hemen yabana atmamalıyız çünkü yazık olur Romaini harcadı takım bari bunu harcamasın en azından Nelsona verilen şans Petrovda verilmelidir diye düşünüyorum

  5. petrov 2011 de kalırsa kubica ile boy ölcüsebilecegini düsünüyorum. bu sene cok fazla hata yaparak en kalıcı ögrenmeyi sağladı, limitleri tanıdı ve herseyi bir araya getirebildiginde de kubicadan hızlı olabildigini gördük bikaç yarışta kalmalı diye düsünüyorum

  6. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    kubica en son raikkonenin gelmesini istiyordu oda olmadı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir