Rossi: "Omzum Yavaş Yavaş İyileşiyor"

yazar:

kategori:

Nisan ayında geçirdiği kazadan sonra sürekli olarak omzundan şikayet eden Rossi, sezoonun bitmesiyle birlikte ameliyat olmuştu.

Salı günü Rossi’nin omzundan 10 dikiş alındı ve 2 hafta sonra başlayacak aktif rehabilitasyondan önce pasif rehabilitasyona başlandı.

Rossi “Omzumda rehabilitasyon uyguluyoruz ve durumum iyileşmekte. Ameliyattan sonra 2 hafta geçti ve bu sabah Dr. Porcellini dikişleri aldı.”

“Bugünden itibaren en azından vücudumun diğer bölümlerinde jimnastik çalışmalarına başlayacağım ve hareketliliği kaybetmemek için pasif olsa bile omzumda rehabilitasyon çalışmalarını sürdüreceğiz.”

“2 hafta içerisinde havuzda ve jimnastikte aktif bir şekilde çalışmalara başlayacağım ve şubat ayındaki 3 günlük test öncesinde hazır olmaya çalışacağım. Acele etmeliyiz, ancak Sepang’da Ducati ile gerçekleştireceğim ilk testler öncesinde zinde olmayı umuyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. dualarımız seninle bir an önce iyi olman dileğiyle sensiz motogpnin tadı tuzu olmaz kırmızılar içinde görmek için sabırsızlanıyoruzzzz

  2. yaşlı falan ama şuanda ondan iyisi var mı ? ?
    ducatide 4-5 sene daha yarışır ve emeklilik bayrağını çeker bence..

  3. sende yaşlandın artık. motorsporları merakım başladıgından beri rossi ismini duyarım. 11 veya 12 yıl oldu heralde

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir