Frank Williams: "Alonso'nun Büyük Bir Hayranı Değilim"

yazar:

kategori:

ESPN’ye konuşan Williams “Gerçekten Alonso’nun büyük bir taraftarı değilim. O genelde biraz asık suratlı, çok nadir birilerini farkeder ve çok az konuşan birisi.” 

“Mükemmel bir yarış pilotu ancak ona karşı bir canlılık hissetmiyorum. Belki de bu onun yarış hafta sonuna yaklaşım tarzıdır.” dedi.

2010 şampiyonluğuna da değinen Williams “Deneyimlerimden, Adrian Newey’in Red Bull’da çok iyi bir zemin oluşturduğunu bilebiliyorum ve bu sayede Vettel bu sene çok farklıydı.”

“Ancak bunu şampiyon olduğu için söylemiyorum. Ben Vettel’i her zaman yüksek bir seviyede gördüm. Bir çok şampiyonluk kazanabilir ve onunla birlikte Lewis Hamilton ve muhtemelen Robert Kubica, doğru araçlarla herkesi şaşırtabilir.” dedi.

 


Yorumlar

  1. alakası yok kiminin günlük yaşamda da öyle olduğu doğru değil gayet de eğlenceli bir adam
    al yanınna sabaha kadar iç muhabbet et sonra da sahilde sız 😀 ama yanına sokulma ona bir tane şişme yunus veya deniz yatağı ver ona sarılsın 😀

  2. Alo konusuyorda ne oluyor, neymis "ben (Massa dan) daha hizliyim" (yol versin yani de pasamiz gecebilsin). E gec o zaman!!! Nerdeee, oyle bir kabiliyeti yok ki 😀

  3. Alex de Souasada maç günleri konuşmaz kendini bu şekilde maça hazırlarmış:)

  4. MagicAlonso avatarı

    yarışlarda değil kimi herzaman konuşmuyordu.

  5. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Alonso fanlarının Kimi Raikkonen'e en büyük eleştirisi yarışlarda konuşmaması, asık suratlı olması idi. İlginç…

  6. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    bu alonso dışı taraftarları halen anlamıyorum ya bu santander bankasının işi gücü yok bütün parayı oluk oluk alonsoya mı akıtacak hç mi kafa yok sizde insan ml olmaya görsün ne diyelim

  7. hay santander senın amqoysun bu ibnenin yorumuda hala kalmıyo kardeşim

  8. lavuk resmen fernandoya ve ferrariye gurursuz ditor ama mclarenf1.net adminler bu yorumu kaldırmıyor hiç şaşrmadım hamıltonun kufur haberini eklemeyen site(mclaenf1.net) bu yorumu tabiiki kaldırmaz neden kaldırsınkı hatta adminler bile baska hesapla yorum yapıolardır antialonso yorumları yapıyolardır.lavuk maykil schumacher

  9. mehmet ceviz avatarı

    haberle alakası yok ama.bu adam varya bu adam asıl taraftarı hayranı olunacak tek adam(f1 dünyasında).nasıl bir yarış ruhudur,nasıl azimdir anlamak zor,helal olsun sir wıllıamsa

  10. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    yani şunumu demek istiyorsunuz
    alonso yatıp kalkıp dua etsin santander'e
    ferrari alonso'yu santander sayesinde aldı 🙂
    para para para…
    aynı para (santander) F.Willims'ı satın alacak kadar gücü yetmez
    F.Williams gururlu insandır.

  11. yusuf zenbilci avatarı
    yusuf zenbilci

    ya bu santanderde ne para varmış dünya bankasını geçti:D bu akdar parayı nasıl ulaştırıyolar şaşırıyorum:P:D:D

  12. Valla Alonso williams'ta yarışsın isterdim. Williams'ı seviyorum bir çok sebepten ötürü.

    Frank Williams'ın görüşlerine de saygı duyarım. Alonso'nun ne kadar sempatik biri olduğunu ben takip edeni olarak biliyorum, fakat yarış hafta sonu farklı bir kişiliğe bürünüyor ve bu ona başarı getiriyorsa bu özelliğini de olumlu olarak kenara yazarım.

  13. rocco junior avatarı

    Yıllarını f1e vermiş ve efsaneleşmiş kendi takımını kurmuş ve yönetmiş,her türlü sıkıntıya rağmen inatla,ilkelerine bağlı şekilde direnmiş bir isim.Sayısız başarısı var özellikle Renault motorlu zamanları.90ların sonlarından itibaren epey düşüşte ve elle tutulur bir başarı sergilemesede çok taktir ettiğim bir isim.Onun görüşlerine rağmen halen Alonso geçiş özürlü veya beslemeli pilot olarak kabul görüyorsa sadece bizim fanların düşmanlığından ötürüdür

  14. muhtemelen takım patronları arasında yapılan anketin sonucuna yönelik bir soru sorulmuş. yarış hafta sonlarında alonso işine inanılmaz konsantre oluyor. benimde böyle zamanlarda bakmamla görmem bir olmaz. muhtemelen alonso da benzer durumu yaşıyor. çünkü benim gördüğüm alonso inanılmaz neşeliydi. sürekli espiriler yapıyordu. belkide ben mutlu bi anına denk geldim diyicem de 12. olmuştu. nasıl bu kadar mutlu diye söylenmiştim hatta. yada hayranlarıyla bir araya gelmek onu böyle mutlu ediyor. bilemiyorum. ama bir ispanyol için bunların söylenmesi çok garip.

  15. MagicAlonso avatarı

    Alonso yarış hafta sonları konsantrasyonunu bozmamak için insanlarla konuşmuyor bile.adeta dünyadan soyutluyor kendini.bu konuda frank williams a katılıyorum.her pilotun yaklaşımı farklı.Alonsonun baskı altında az hata yapmasının sebeplerinden birinin bu olduğunu düşünüyorum.

  16. rocco junior avatarı

    Frank Williams, yapmış olduğu son söyleşide Fernando Alonso'nun harika bir yarış pilotu olduğunu ancak onun büyük taraftarlarından birisi olmadığını söyledi.
    "Mükemmel bir yarış pilotu ancak ona karşı bir canlılık hissetmiyorum. Belki de bu onun yarış hafta sonuna yaklaşım tarzıdır." dedi.
    Yapma üstad,sen de mi Santander'den para aldın=)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir