Ferrari Massa'nın Geri Döneceğinden Emin

yazar:

kategori:

Ferrari takımından Felipe Massa’ya güvendikleri yönde mesaj gelmeye devam ediyor.

Dün La Gazetta Della Sport’a konuşan Ferrari Başkanı Luca di Montezemolo Massa’yı övmüş ve arkasında olduklarını belirtmişti.

Takımın sözcüsü Luca Cordero aynı şekilde "Massa’nın geleceği şüphe altında değil ve Bahreyn’de ondan çok iyi çıkarmasını bekliyoruz." dedi.

Ferrari’nin resmi sitesinde de Brezilyalı pilotun başlangıcı hakkında endişelere zıt açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada "Brezilyalı pilotumuzun 12 ay önce yaşadıklarını benzer bir durum var."

"Bir kaç yarışta zorlanmış ve medyanın ilgi odağı haline gelmişti ancak karşılaştığı eleştirilere çölde galibiyet alarak karşılık vermişti."

"Takım bu pisti çok seven Massa’ta tamamiyle güveniyor ve Massa yine güçlü bir şov yapabilir." sözlerine yer verildi.

Ferrari aynı zamanda Raikkonen’in Malezya’daki güçlü performansını devam ettirmesini bekliyor.

"Raikkonen henüz burada kazanamadı ancak 2006’da motor değişikliği nedeniyle gridin arkasına atıldığında 3. olup podyuma çıktığında mücadeleci ruhunu sergilemişti."


Yorumlar

  1. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    evet ya bencede massa yenilgiyi kabul edemeyen biri banada öyle geliyor. önünde biri oldumu konsantrasyonunu kaybediyor. peter sauber'de önceden demişti karakterini bildiği için şaşırmadım dedi.

  2. hakan köşk avatarı

    duple biraz zorrr

  3. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    valla arkadaslar duygusal olmayı bırakalım bence.massa ya ferrarı elbette destek olacak onu sevenlerde taraftararıda destek olmalıdırda.ancak ortada bır gercek var.massa nın performans dusuklugu falan olduguna ınanmıyorum.onun kısı tc ye adapte olamayısı bence.bununla beraber bırde kımı gercgı var.yarısta kımının arkasına dustukten ve farkın acılmasından sonra massa kendı kontrolunu kaybettı.kımıye yetıseyım gerı kalmıyayım derken hata yaptı.cok sıcak kanlı ve sabırsız bırı.oysa soguk kanlı olmayı denese belkıde spın atıp cakıl havuzunda kalmıyacaktı.bence bu psıkolojı altında bahreyn ın col ortasındakı kumlu pıstınde kaymak pıst dısına cıkma rıskı cok daha fazla.hele kı tc ye alısmamıs massa ıcın dahada buyuk bır tehlıke.alex wurzun shakırde bır tur haberını okuyan arkadaslar ne demek ıstedıgımı daha ıyı anlıyabılırler.ben massanın cıkısa gecmesını bahreyde degıldaha sonra yapacagını dusunuyorum.destek olmak baska elestırmek baska ama gercekler cok daha baska

  4. Ertan  Akkaş avatarı

    Arkadaşlar her ne kadar massa hatalıda olsa o bizim pilotumuz destek olmalıyuz. Biz gidene gel, gelene git demeyiz…

  5. tolga soydan avatarı

    ferrari de sürekli böyle açıklamlar yapmasa daha iyi olur.daha sezonun başı.felipe kendine gelicektir.bu açıklamalar felipeyi daha baskı altına alabilr.inşallah duble yaparız bu hafta sonu.

  6. takımın bu şekilde arkasında durduğunu görmek çok güzel. felipe elbette ki çok başarılı, kabiliyetli, kaliteli ve hızlı bir pilot. tc'nin olmayışı performansını etkilemiş olabilir ancak bu devamlı bu şekilde olacağını göstermez. elbette felipe en iyi şekilde geri dönecek ve yarış kazanmaya başlayacak, şampiyonluk potasına girecek. ilk 2 yarış, çok bir anlam ifade etmez. kaybettiklerini toplayacak kadar çok yarış var daha önünde. geçen yıl rai ilk 6-7 yarışta (avustralya hariç) çok silik ve gösterişsiz sürmesine rağmen lastiklere,takıma,, alışamadı diye anlayış gösteriliyordu ve hakikaten alışma sürecini atlattıktan sonra gayet performanslı yarışlar ortaya koydu. şimdi aynı anlayış felipe için de gösterilmesi gerekirken acımasızca eleştiriliyor ki bunu felipe hiç haketmiyor. hele bazı arkadaşların akıl çapları kadar yaptıkları espri kılıklı birkaç söz için söyleyecek bir şey yok! felipe'nin üzerindeki kara bulutlar dağılır, kötü günler bir anda geçer gider. herşey tekrar rayına oturur. bahreyn de bu iş için kendini gösterme yeridir. ve elbette felipe işini en iyi şekilde yapmaya devam edecektir.

  7. massa, döner ama okeye 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir