Karthikeyan, Force India Söylentilerini Önemsemiyor

yazar:

kategori:

Karun Chandhok’un 2010’da boy göstermesinin ardından Hindistan’ın ilk F1 pilotu 33 yaşındaki Karthikeyan’ın adı gündeme gelmişti. Hin pilot 2005’de Jordan ile yarışmıştı.

Silverstone kökenli takım şu anda Viyaj Mallya tarafından idare ediliyor -adı şu anda Force India- ve gelecek sezon için pilotlarını henüz açıklamadı.

Force India’daki koltukları için Adrian Sutil, Vitantonio Liuzzi, Paul di Resta ve Nico Hulkenberg’in aday olduğuna inanılıyor ama 8 milyon dolarlık sponsor desteği olduğu söylenen Karthikeyan da adaylar arasına girmiş havası estiriliyor

Karthikeyan, Amarika’da NASCAR’da yeni bir kariyere başlamıştı ama Hindistan basını, geçen ay Abu Dhabi’daki sezon finalinin ardından Force India simülatöründe test yapmasını bir işaret olarak görüyor.

Karthikeyan: “Simülatör testi yaptım ama hepsi bu”

“Test sırasında ve sonrasında neler olduğu konusunda açıklama yapmaya niyetim yok. Sonuçlar ve performansım konusunda Mallya ile görüşmeniz gerektiğini düşünüyorum”

Hint pilotun umutları, F1 yarışlarının ülkesinde yapılmaya başlanması ile güçlenebilir.

Karthikeyan: “Bunu dört gözle bekliyorum. Her pilot, açılış yarışında olmak ister.”

Hint pilot yine de gelecek sene NASCAR’dan F1’e geçişin bir risk olduğunu kabul ediyor.

Karthikeyan: “Bir süre daha kendimi (NASCAR’da) burada görüyorum. Amerika’nın dışına çıkıp sonra tekrar geri dönmek kolay değil”


Yorumlar

  1. Vijay etnik kökeni önemsemediğini söylemişti ama sponsora nasıl bakar bilinmez

  2. Tolga Soydan avatarı

    ne işin var snn

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir