Fernandes, Lotus İsmi İçin Geri Adım Atmıyor

yazar:

kategori:

F1’de şu anda garip bir karmaşıklık söz konusu. Bir tarafta Tony Fernandes’in sahibi olduğu Lotus Takımı (şimdi Lotus Renault olarak biliniyor), diğer tarafta ise Lotus Grubu’nun Renault (Genii) ile spora girmesiyle oluşan Lotus Renault GP.

Her iki taraf da Lotus’un geleneksel siyah-sarı renklerini kullanmak istiyor.

Bugünkü açıklama öncesinde durum, yasal bir sürece girecek gibiydi ama Lotus Grubu’nun uyguladığı baskıya rağmen Fernandes önderliğindeki Lotus Takımı, hiç olmadığı kadar kararlı ifadeler kullanıyor.

Twitter aracılığıyla Tony Fernandes: “(Lotus Grubu CEO’su) Dany Bahar, bize bir iyilik yaptı. Geleceğimiz ve Lotus Takımı için kendimi hiç bu kadar iyi hissetmemiştim. Görünüşe göre siyah ve altın rengi fikrimizi bizden kaçırmaya çalışıyorlar”

Fernandes ayrıca takipçilerinden birinin iletisini de ekledi: “Yeşil ve altın sarısı renge bağlı kalın ve araca harcamak için biraz nakit saklayın”

Fernandes şu anda Bangkok’ta

Fernandes: “Komik. İlk toplantım Lotus orasındaydı. Dany’nin buna sponsor olmaya çalışıp çalışmayacağını merak ediyorum”

Takımın Teknik Sorumlusu Mike Gascoyne: “Lotus, otobüsler gibi, uzun zaman beklersiniz ve sonrasında bir anda 2 tane gelir.”

“Biz Lotus Takımı’yız ve kalmak için buradayız”


Yorumlar

  1. Kazanan Renault , Redbull – Lotus Renault – Team Lotus – Williams

  2. Mercedesin 2009 daki durumu gibi olacak biryandan McLaren öte yandan Brawn … sonuçta kazanan bence Renault olacak…

  3. Lost dizisi gibi oldu anasını satayım.:)

  4. İzmir'in 169 ve 554'leri tam olarak öyle. 😀

  5. Yusuf  Hitay avatarı

    işin garibi ikiside lotus renault(biri sponsor ve motordan, diğeri sadece motordan- ancak sonuç olarak bu şekilde tayin edilirse ikiside klasmanda lotus renault olarak gözükecek)

    sanırım malasia gp olur tony nin takımı, öteki türlü bir ipte iki cambaz oynamaz.

  6. İşler karıştı yani :))

  7. Bu iş çok şenlik

  8. Takımın Teknik Sorumlusu Mike Gascoyne: "Lotus, otobüsler gibi, uzun zaman beklersiniz ve sonrasında bir anda 2 tane gelir."
    söyleyecek söz bırakmamış 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir