Lotus, Yeşil-Sarı Renklerle Devam Edecek

yazar:

kategori:

Team Lotus, gelecek sene siyah üstünde altın renklerinin olduğu klasik tasarımlardan birisini kullanacağını duyurmuştu ancak Lotus Renault GP’nin gelecek sene için bu renklerini kullanacağını açıklaması, Tony Fernandes’in takımını zor durumda bıraktı.

Twitter’da yazan Fernandes, bu seneki renklerle devam edeceklerini söyledi.

Fernandes “Bir çok düşüncenin ardından hisse sagipleri, Riad Asmat ve Mike Gascoyne’la birlikte yeşil ve sarı renklerle devam etmeye karar verdi. Gridde 4 tane siyah-altın renginde araç olması aptalca olur.”

“Formula 1 yeşile doğru giderken bizim de yeşil devam etmemiz daha iyi olur.” dedi.


Yorumlar

  1. Haklısın yeni bir takım için zor geçer ama ilk sene bir ayrıntıyı atlıyorsun o takımda 2002 yılından buyana çalışmış kişiler bulunuyor bir Hrt ne değil ki zor geçsin Renault un bir bağlantısı kalmamış olabilir motor hariç ama şampiyonluk yaşadığı bazı insanlar halen o ekipte.Redbull bu işin içine girdi bence başara bilirler 2009 dan sonra onların 2010 dünya şampiyonu olacağını kim söyleyebilirdiki ama oldular

  2. Yeni bir takım için her zaman zor geçer ilk sene. Bir de Renault artık hiç bir bağlantısı kalmadı F1 le, motor vermekten başka.

    Sezona iyi bir araçla başlayamazlarsa, Avrupa sezonu başladımı daha kötü geçer onlar için.

    Birde para sadece anahtar F1 de. Kapıyı açmak, içeriye girmek ve orda kalmak önemli. Mesela Red Bull içeriye girdi. Bakalım kalabilecek mi içerde.

  3. 2011 de Lotus Renault un neden işi zor olacak anlamadım.Busene neler yaptıklarını gördük ayrıca Sezonun ikinci yarısından sonra üzerinde çalışılmaya başlanan R31 var bakalım neler yapabilecekler paralarıda var artık :((

  4. Hem katıyorum hem katılmıyorum. Çok önceden başlamışlardı 2011 aracının tasarımına. Birde fotoları basına sızmıştı diye hatırlıyorum.

    Maddi durumlarıda çok kötü olmayan bir takım. Asıl LotusRenault un işi zor olucak gibi geliyor bana 2011 de.

  5. Katılıyorum. Siyah üstüne sarılı lotus şu an için çok çok daha hızlı, renk konusuna kafa yoracaklarına, 2011'de nasıl arka sıralardan kurtuluruz diye düşünmeleri lazım ^^

  6. yeşil üstü sarı, siyah üstü sarı.

    sadece renkler konusunda bu kadar enerji harcarlarsa eyvah!

    malum, renkler performans üzerine herhangi bir etki yapmıyor. ve onların düşünmesi gereken f1'in en büyük takımlarından Lotus'u nasıl rekabetçi yaparız olacağına. aracın rengi şu olsun, bu olsun… komik.

  7. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    2 Lotus aynı rengi kullanamazdı öylede oldu
    çünkü çok saçma olurdu aynı rengi kullansalar idi.
    büyük bir ihtimalle Lotus Renault GP siyah-sarı olacak aracı.

  8. Team Lotus'un siyah kombinasyonu Lotus Renault'un siyahından daha güzel duruyor. Ama yeşil – sarı ile devam etmek en doğru karardı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir