Vettel: "2011'de Daha da Güçlü Olacağım"

yazar:

kategori:

Red Bull pilotu, Abu Dhabi’de ilk dünya şampiyonluğunu kazanmasının ardından şampiyonluk kupasını cuma gecesi Jean Todt’tan aldı.

Vettel “Daha fazlasının geleceğini umuyorum. Daha iyi bir sürücü ve kişi olmak istiyorum ancak bu sene çok büyük dersler aldım. Ancak sonucu çok tatlı oldu.” dedi.

Sezon içerisinde yaptığı hatalar sonucunda galibiyeti kaybetmesine değinen Vettel “Çok ders çıkardım. Açıkçası işler planlar dahilinde gitmediği için çok büyük hayal kırıklığı yaşadığımı fotoğraflardan görebilirsiniz. Sonuç olarak galibiyeti çöpe attık…” dedi.

Takım oyunculuğu hakkında soruların gelmesi üzerine Vettel “Ben tamamiyle benim. Bu konuda yorum yapmak zorunda değilim.”

“Bu sene bunu yapmadım ve bunu yapmayacağım. Şimdi zamanı değil. Sonunda bu sene çok şey öğrendim önemli olan da bu. Otele ya da evinize döndüğünüzde kendinizle yüzleştiğinizde ne olduğunu biliyorsanız o zaman sorun yok.”

“Olanları anlamalısınız ve kalbinizden tam olarak neler geçtiğini hissetmeliyisiniz. Bu insanların düşüncelerinden ya da yazdıklarından daha önemli. Sonuçta herkesi memnun etmek imkansızdır.”

“Bazen olaylar farklı açıdan görülür ancak siz gerçekleri bildiğiniz sürece önemli olan budur.  Bu konuda daha fazla konuşmak istemiyorum çünkü tüm sene çok konuştuk. Ve şimdi bunun zamanı değil.” dedi.


Yorumlar

  1. 2011'de değil ama yakın zamanda tekrar şampiyon olacağına garanti gözüyle bakıyorum.

  2. Yine şampiyon olacaksın seb

  3. murat levent avatarı

    Herkes aynı klişe lafı söylüyorda yanlızca aracı en güçlü olan bunu başarıyor..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir